Mesut Ozil

Valoarea netă și salariul lui Mesut Ozil: Mesut Ozil este un fotbalist (jucător de fotbal) german care are o avere netă de 120 de milioane de dolari. Ozil este considerat unul dintre cei mai creativi și inteligenți jucători din fotbalul mondial și a excelat atât la nivel de club, cât și la nivel internațional. După ce și-a început cariera în Bundesliga germană, Mesut a jucat la Real Madrid înainte de a se transfera la Arsenal.

Deși Ozil sa impus rapid ca unul dintre cei mai importanți jucători ai Arsenal, forma lui a scăzut în cele din urmă considerabil și a fost exclus de pe bancă pentru o durată lungă de timp. lucru ia determinat pe mulți fani ai fotbalului mondial să întrebe „Ce sa întâmplat cu Mesut Ozil?” Dispariția sa a fost o sursă de mister, deși diferite figuri au propriile lor teorii cu privire la cauza căderii sale din proeminență.

În afara carierei sale de club, Mesut Ozil a cunoscut un succes considerabil ca membru al naționalei Germaniei. Ca jucător internațional, Mesut a câștigat o serie de trofee importante, inclusiv Cupa Mondială FIFA 2014. De asemenea, a fost numit Jucătorul German al Anului în trei ocazii separate. După o Cupă Mondială 2018 dezastruoasă în care Germania a fost eliminată în faza grupelor, Ozil sa retras din fotbalul internațional și a susținut că a fost victimă discriminare din partea Asociației Germane de Fotbal.

Viața timpurie: Mesut Ozil sa născut pe 15 octombrie 1988 în Gelsenkirchen, Germania de Vest. Născut într-o familie turcească, Mesut a crescut vorbind atât germană, cât și turcă – deși plasarea sa într-o școală cu alți turci etici a făcut dificilă învățarea limbii germane în primii ani. Ozil a fost crescut ca musulman, religie pe care o practică și astăzi. Ozil a început să joace fotbal de la vârsta foarte fragedă.

Carieră: După ce a jucat în copilărie pentru diferite cluburi din Gelsenkirchen și Essen, Mesut a fost luat în sistemul de tineret de la Schalke. Deși a fost văzut ca un nou talent incredibil pentru echipa germană, Ozil a refuzat sau ofertă de contract care includea 1,5 milioane de euro pe an, susținând că suma este insuficientă. Drept urmare, a fost semnat de Werder Bremen pentru 5 milioane de euro în 2008. După ce a petrecut o durată relativ scurtă cu Werder Bremen, Ozil a fost apoi rupt de Real Madrid, care sa numărat printre numeroase cluburi impresionate de tânărul german după ce la urmărit. la Cupa Mondială din 2010.

Real Madrid a plătit 15 milioane de euro pentru Ozil, iar acesta a câștigat rapid un loc de titular în formația echipei din cauza unei accidentări a lui Kaká. A jucat pentru prima dată în Liga Campionilor în acel an și nu a trecut mult până când fanii lui Los Blancos i-au făcut ovații în picioare. A încheiat acel sezon cu 25 de pase decisive, ceea ce a fost cel mai bun din toate ligile europene.

Jose Mourinho a fost un admirator vocal al lui Ozil și sa bazat pe el ca creator de joc din 2011 încoace. În acest moment culminant al carierei lui Mesut, el a fost luat în considerare pentru Balonul de Aur și a declarat că dorește să-și încheie cariera la Real Madrid. În ciuda acestui fapt, Mesut a fost de acord să se alăture lui Arsenal în 2014 pentru aproximativ 42,5 milioane de lire sterline. Acest lucru la făcut cel mai scump jucător german din toate timpurile.

Ozil a jucat bine pentru Arsenal în primul sezon, câștigând o altă nominalizare la Balonul de Aur și strângând o mulțime de pase decisive. Acest lucru a continuat mulți ani, iar în 2018 a semnat o prelungire a contractului cu Arsenal care ia dublat salariul. Acest lucru la făcut cel mai bine plătit jucător al clubului din istorie. Mai târziu în acel an, el nu a fost inclus într-un număr de meciuri cheie, ceea ce a determinat mulți observatori să pună întrebări. El a fost apoi lăsat continuu în afara formației de start a echipei în următorii câțiva ani, înainte ca coronavirusul să determine suspendarea ligii. Cu toate acestea, Ozil a rămas pe margine chiar și atunci când sezonul a reluat mai târziu în 2020.

Stil de joc: Mesut Ozil este un jucător incredibil de complet, capabil să creeze și să finalizeze oportunități de gol. Joacă ca mijlocaș ofensiv creativ, deși poate juca și pe flanc. Deși acționează adesea ca un jucător de joc, poziția lui Ozil este adesea dificil de definit, unii observatori îl numesc „10 fals” din cauza tendinței sale de a se îndrepta spre aripă ca mijlocaș central.

Ozil este, de asemenea, mai mult decât capabil să joace ca atacant, deși se descurcă cel mai bine atunci când oferă asistențe altor atacatori. Mesut stabilește frecvent înregistrări în ceea ce privește asisturile. Poate cel mai mult, Ozil este lăudat pentru inteligența sa neclintită, văzând oportunități pe care toți ceilalți le ratează. În ciuda tuturor acestor lucruri, Mesut a atras critici pentru lipsa percepută a ratei de lucru și incapacitatea (sau lipsa de dorință) de a contribui la partea defensivă a jocului.

Relații: În 2013, Mesut a început să se întâlnească cu o celebră cântăreață germană pe nume Mandy Capristo. Relația a durat cu doar un an înainte ca perechea să se despartă, răspândind zvonuri că Ozil ar fi fost infidel. Perechea a părut să se întâlnească din nou înainte de a se despărți în 2017. După aceasta, Ozil a început să se întâlnească cu Amine Gulse, un model care anterior fusese numită Miss Turcia. În 2019, cuplul sa căsătorit și-au primit primul copil pe lume în 2020. Pentru a marca ocazia, cuplul a finanțat 1.000 de operații pentru copiii defavorizați.

Contracte: Mesut sa alăturat lui Arsenal în 2013 pentru 42,5 milioane de lire sterline. Apoi a semnat o prelungire a contractului de trei ani cu echipa în 2017, care și-a dublat salariul de bază anual de la 12 milioane de dolari pe an la 24 de milioane de dolari. Este suficient pentru a face unul dintre cei mai bine plătiți 10 jucători de fotbal din lume. Mai târziu, el a refuzat să accepte sau reducere de salariu ca jucător de la Arsenal – o mișcare care ia înfuriat pe fani.

Imobiliare: În 2016, Mesut a finalizat o valoaree de 10 milioane de lire sterline a unei case în nordul Londrei. Asta într-o perioadă în care viitorul lui Ozil la Arsenal era în dubiu, iar cea mai bună reședință a fost văzută de mass-media ca un semn că intenția să rămână la clubul londonez. După ce a făcut o serie de renovări. A importat marmură din Turcia pentru a-și decora sufrageria și a creat un home theater în care să joace ore întregi la jocul video FIFA.

Mesut deține două echipe de esports, una care joacă FIFA în liga EA Sports și alta care joacă Fortnite.

Mașini: Ozil deține și automobile în valoare de aproximativ 800.000 de lire sterline. Se pare că el favorizează producătorii germani, iar cea mai prețuită călătorie a lui este un G63 AMG în valoare de peste 140.000 de lire sterline. Există multe alte mașini Mercedes în colecția sa, inclusiv un S65 AMG în valoare de peste 180.000 de lire sterline. Colecția sa este completată de mașini precum Ferrari 458 Italia (în valoare de 200.000 de lire sterline), un SLS AMG (în valoare de 165.000 de lire sterline), un Porsche Panamera Turbo (în valoare de 120.000 de lire sterline) și mai multe Audi -uri.

Related Articles

Ultimele articole