Mesaje si urari de Sfanta Paraschiva – Sfanta Paraschiva : sarbatoarea crestina a minunilor – 14 octombrie

Mesaje si urari de Sfanta Paraschiva – Sfanta Paraschiva : sarbatoarea crestina a minunilor – 14 octombrie

Peste 55 de mii de persoane poarta numele de Paraschiva, Parascheva, Paraschiv sau derivate ale acestora in Romania. Tot atatea isi serbeaza onomastica in 14 octombrie, cand are loc o mare sarbatoare religioasa. Numele Paraschiv sau Paraschivmesaje-si-urari-de-sfanta-paraschiva-sfanta-paraschiva-sarbatoarea-crestina-a-minunilor-14-octombriea provine din limba greaca si inseamna „pregatire de sarbatoare”. Sarbatoarea Sfintei Parascheva poate fi un bun prilej pentru trimite felicitari si sms-uri celor care poarta acest nume. Mesaje si urari de bine pentru sarbatoritii zilei de 14 octombrie:

Felicitari pentru iubite cu numele Paraschiva, Parascheva

Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii!
Paraschiva, ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Parascheva sa-ti lumineze drumul in viata! La multi ani!
De ziua ta as vrea ca noaptea, sa nu cada prea devreme, iar daca va cadea sa iti aduca in dar un cer cu multe stele! Si… cea dintai care o sa cada, as vrea sa fie steaua mea! Tu s-o privesti, ea sa iti sopteasca: sa fii iubita de ziua ta! 
In aceasta sfanta zi, iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor, si fie ca Sf. Parascheva sa te calauzeasca mereu in viata.
Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Sfanta Parascheva, al carui numei il porti, mi te-a daruit.
La multi ani! Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa fericesti pe toti in jurul tau cu bunatatea ta.Felicitari pentru sotii de Sfanta Parascheva

Fie ca lumina Sfintei Parascheva sa ne tine mereu aprinsa calea dragostei! Te iubesc, femeie simpla cu nume sfant!
Iti multumesc ca imi luminezi viata cu prezenta ta, in fiecare zi! La multi ani, draga mea Paraschiva!
Iubirea tacuta si nemarginita ce mi-o porti, increderea si respectul fata de tine, de mine, de noi, de relatia noastra, ma fac zilnic sa te iubesc tot mai mult. Ii cer Sfintei Parascheva cea al carei nume il porti, sa ramana cu ochii asupra ta, sa iti calauzeasca pasii, sa iti luminze viata si sa iti dea puterea sa pastrezi in suflet iubirea pe care mi-o porti cu aceeasi intensitate cu care si eu la randul meu o port.
Dumnezeu mi-a dat familia, Sfanta Parascheva al carui nume il porti mi te-a daruit, pentru a ma bucura de o astfel de sotie.
Pretuieste intotdeauna persoana care iti este alaturi, care te iubeste si care iti doreste azi, de Sfanta Parasciva, toate gandurile bune si toata dragostea.


Mesaje sobre de Sfanta Paraschiva

De Sfanta Parascheva, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare.
Intocmai ca Sfanta Parascheva, al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fi mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun.
Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Sfanta Parascheva, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata.


Urari pentru mame cu numele Parascheva, Paraschiva

Iti doresc ca in aceasta zi sa iti fie sufletul plin de bucurie si vreau sa iti rasplatesc toata dragostea pe care mi-ai purtat-o. La multi ani, draga mama!
Porti numele unei sfinte si ma inchin in fata ta, pentru ca esti ca o icoana draga sufletului meu. Mi-ai fost aproape la greu si la bine, iar acum vreau sa iti multumesc pentru tot.


Urari pentru barbati cu numele Paraschiv

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine.
Sa fii mereu asa, bland, bun si dragut cu toti cei din jurul tau. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om. Iarta, iubeste si traieste frumos cu cei din jurul tau.
Fie ca Sfanta Parascheva sa te ocrotesca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!
Azi e ziua ta, ziua numelui tau. Sa asculti de prietenii tai pentru ca noi iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume.


SMS-uri mai mult sau mai putin haioase pentru Paraschive si Parascheve

Chiar daca ai nume de sfanta stiu ca diseara o sa ne dai de baut, o sa ne cinstesti si o sa ne primesti cu masa plina. Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi.
O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine.O floare si un La multi ani foarte mare! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa! 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole