Mesaje si sms-uri pentru iubita – Urari de la multi ani pentru iubita

Mesaje si sms-uri pentru iubita – Urari de la multi ani pentru iubita

Inima mea ar fi prea mica fara dragostea ta, zambetul meu ar fi prea trist fara guritza ta, iubirea mea nu ar exista fara de tine. de ziua ta iti daruiesc inima mea

Sa primesti flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani! La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii.

Azi e ziua ta si singura posibilitate este de a te felicita prin internet. Sper ca un an in plus sa te ajute sa descoperi unde e dragostea adevarata. La multi ani!

Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie.

Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!

La multi ani cu sanatate, Sa iti dea Domnul tot ce doresti, Zile senine si fericire La multi ani sa traiesti!

Iti doresc din suflet viata sa-ti fie asemeni unui drum pe care sa te insoteasca adevaratii prieteni: DRAGOSTEA si OPTIMISMUL. LA MULTI ANI!!!

In aceasta zi frumoasa natura sa-ti zimbeasca, cei dragi sa te iubeasca, cei rai sa te ocoleasca. La multi ani!

Sub tavan de stele, Si cu bani si fara bani, Intr-un miez frumos de noapte, Lumea-ti spune ‘La multi ani!’

Sa fii mereu tanara, frumoasa si cu acelasi spirit vesel. Sa nu ne uiti nici la 100 de ani. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite.

E bine anii sa-i aduni, Sa razi de tot ce-a fost, S-ajungi si tu batran, Indeplinind al vietii rost.

Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale! LA MULTI ANI!!!

Sa fii mereu tanara, frumoasa si cu acelasi spirit vesel. Sa nu ne uiti nici la 100 de ani. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *