Mesaje si sms-uri de Sf.Dumitru – Urari si felicitari de Sf.Dumitru

Fie ca aceasta zi aniversara sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire alaturi de cei dragi. La multi ani!

Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Iti urez ca ziua ta onomastica sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta iar in lume sa gasesti numai fericire. La Multi Ani, Dumitru!

Fie ca Sfantul Dumitru sa te ocrotesca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!

La multi si frumosi ani! Sa ai parte de o viata frumoasa. Sa fii fericita, iubita, sa-ti implinesti toate visele si sperantele.

Sa fii mereu asa, bland, bun si dragut cu toti cei din jurul tau. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om. La Multi Ani Dumitre!

La multi ani si voiosie, Domnul alaturi sa-ti fie, bucurii sa-ti daruiasca si nimic sa nu-ti lipseasca! La multi ani Dumitru!

Desi aceste urari vin cu intarziere, sper ca ziua ta de Sf. Dumitru a fost de neuitat! La multi ani, de Sf. Dumitru!

Sper ca sarbatoarea Sfantului Dumitru sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!

Iti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest nume. Fie ca Sfantul Dumitru pe care il reprezinti sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Iti doresc ca ziua ta sa fie la fel de colorata precum aripile fluturelui, la fel de fericita precum cantecul ciocarliei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori. La multi ani, de Sf. Dumitru!

Sa ne traiesti, sa ne fericesti cu bun simtul pe care il ai, sa fii sanatos si sa ai mereu pe sfantul Dumitru prin preajma ca sa-ti ocroteasca zilele.

Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. La multi ani, Dumitra!

Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi.

La multi si frumosi ani! Sa ai parte de o viata frumoasa. Sa fii fericita, iubita, sa-ti implinesti toate visele si sperantele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here