Mesaje si sms-uri de „la multi ani” pentru Sfanctul Daniel

felicitari sf daniel3

Nu ajuta cu nimic daca incerci sa uiti… nu ajuta deloc să te lupti… ai nici sa te ascunzi… gusta, pur si simplu, trecerea anilor. Numai bine de Ziua Ta!

Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani!

La Multi Ani! Sfantul Daniel sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire. O zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani!

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.

In aceasta zi primesti multe urari. Eu iti urez putin dar din inima, putin noroc atunci cand ai nevoie de el, prieteni putini dar adevarati, putina dragoste dar intensa, iar in ce priveste banii, cat mai multi. La Multi Ani!

Cand orologiul noptii va limita hotarul Si cu batai scurte va mai trece un an In cinstea tineretii vom ridica paharul, Urandu-ti: sanatate si un sincer LA MULTI ANI!

Sa primesti flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani!

De ziua ta iti doresc atata noroc cat sa nu poti duce, fericire cata nu-ti poti inchipui, atata sanatate la cata nu te astepti.

LA MULTI ANI! Norocul sa iti zambeasca in fiecare zi, sanatatea sa te acopere si fericirea sa-ti mentina zilnic zambetul pe buze!

Oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trist si intotdeauna fericit. La Multi Ani!

Apropiidu-se o mare zi de sarbatoare, si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci. LA MULTI ANI!

Sper ca sarbatoarea Sfantului Daniel sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!

De ziua ta as vrea ca luna sa nu coboare asa devreme si cand coboara, ea sa-ti aduca un cer senin si plin de stele… iar prima stea ce-o sa rasara, sa fie steaua ta… tu sa-i surazi, ea sa-ti spuna: LA MULTI ANI din partea mea!

De ziua ta iti ofer in dar inima mea, frumos impaturita in aceasta misiva care sa iti sopteasca tie ca te iubesc si te voi iubi mereu! La Multi Ani!

Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer:”LA MULTI ANI!!!”

Mesaje la aniversare 32Fie ca dorintele tale sa fie urarile mele si nu te opri niciodata sa incerci si nu incerca niciodata sa te opresti. La Multi Ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *