Mesaje de Sfintii Constantin si Elena

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena

greeting_0716692001242830424_1Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros “La multi ani”, multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

Florile din luna mai sa iti aduca multa iubire in suflet, sanatate, admiratia celor dragi si multe dorinte implinite!

Toate florile din lume pentru tine Maria! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua numelui tau la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La multi ani!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

De ziua numelui tau iti doresc sa ai o zi superba si un an plin de realizari. La multi ani incununati de succes!

Cineva acolo sus te iubeste… cineva aici jos tine tare mult la tine. La multi ani!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!

O zi speciala pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tau!

In aceasta sfanta zi ,iti doresc numai bine ,multa fericire, indeplinirea tuturor dorinteleor, si fie ca Sf Elena sa te calauzeasca mereu in viata. LA MULTI ANI

Acesti trandafiri nu se vor ofili niciodata iar culoarea lor simbolizeaza dragostea ce ti-o port!

Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Costica!

Florile din luna mai sa iti aduca multa iubire in suflet,sanatate,admiratia celor dragi si multe dorinte implinite!!!Si fie ca, Sfinta Elena ,al carei nume il porti,sa vegheze si sa te ajute, si EA,in toate clipele vietii tale si a celor dragi tie!!! La Multi Ani !!!La Multi Bani!!! Cu mult drag, Sanda Mamula

Cele mai calde urari de bine, sanatate si fericire, de ziua numelui. La multi ani!

La zi aniversara noi iti uram numai de bine, iti dorim sanatate, implinir, realizari si iti uram un sincer „La multi ani!”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole