Mesaje de Sf. Andrei – Sms-uri de felicitare

Mesaje de Sf. Andrei – Sms-uri de felicitare

la_multi_ani_de_sfantul_andreiCu ocazia sarbatoririi numelui, din partea mea primesti un calduros LA MULTI ANI, sa ai parte de multa sanatate, multe realizari si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi.

La multi ani, draga Andreea! Sa ai parte de impliniri, iar viata sa iti fie o incantare!

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros „LA MULTI ANI”multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti linga cei dragi.

Cineva acolo sus te iubeste, dar cineva aici jos tine la tine si mai mult! La multi ani si te iubesc!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani!

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Multi Ani!

La multi ani, draga Andrei! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o incantare!

Pentru ca azi este o zi speciala pentru tine, ma alatur celor care iti doresc sa ai parte numai de bucurii, impliniri si multa sanatate.

Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai noroc si bucurie! La Multi Ani!

Andreea iti urez sa ai o viata senina ca rasaritul de soare iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros La Multi Ani!

La Multi Ani Andreea/Andrei! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea, asa si tu luminezi viata mea! Te iubesc!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole