Mesaje de Florii – urari si sms de Florii

Mesaje de Florii – urari si sms de Florii

* Cel care te iubeste iti doreste ca Dumnezeu sa te aiba in paza si sa iti deschida toate drumurile spre inima mea.

* Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!

* Chiar daca vine recesiunea si foamea ne da mesaje-de-florii-urari-si-sms-de-floriicapace eu iti urez La Multi Ani cu bani si sa traiesti cum iti place.

* Cu ocazia acestei zile in care mai adaugi un trandafir in buchetul vietii,iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti de la viata: dragoste, bucurii, ganduri senine, lumina in suflet, speranta intr-un viitor mai bun si un sincer si calduros”LA MULTI ANI”.

* La multi ani, la multa fericire, la multa iubire, la mult noroc si la multe dorinte implinite… toate pentru floarea mea speciala, care esti TU!

* Aceasta zi sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea declaratii de dragoste! Tu esti singura mea floare de pe pamant!

* Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori,ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. Esti cea mai aleasa floare intre flori!

* As vrea de aici sa vii, in alte lumi senine, in dimineata de Florii, sa ma cunun cu tine.

* Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume…unei flori. La multi ani!

* Azi de ziua ta iti urez ca ani frumosi sa-ti vina-n cale! Sanatate si La Multi Ani!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole