mesaje de dragoste si iubire

-O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara
-De cand te-am cunoscut ochii mei vad inimioare peste tot!
-Ma gandesc la tine asa cum se gandeste un copil la viata, te doresc asa cum doreste un insetat un strop de apa, mi-e dor de tine asa cum ii este dor omului de libertate… TE IUBESC
-O doamna adevarata este una care poate fac e ca un barbat sa se comporte ca un gentleman. O asemenea persoana esti tu pentru mine.
-Asa cum apa nu are nevoie de lacrimi, asa cum focul nu are nevoie de caldura, asa nici eu nu imi doresc sa fiu cu altcineva decat de tine. Si daca ai fi o lacrima in ochii mei nu as plange de teama sa nu te pierd. TE IUBESC si vei fii mereu in gandul meu
-In prima mea zi de iubire au existat multe flori, petale cu miros de fericire iar alteori trandafiri uscati de dor…
-Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar ingerii sa-ti indulceasca visele… inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc.
-Se spune ca vremea-i frumoasa atunci cand in suflet e soare
Se spune ca plaja-i mai rece atunci cand in suflet te doare
Se spune ca vantul nu bate, deloc, cand iubesti
Cand frunzele toate se misca, SA STII CA-MI LIPSESTI…
-Imi reamintesc clipa dulce, cand ai aparut in calea mea, ca o fantoma ce seduce, cu parul tau rosu ca focul si ochii tai albastri ca cerul senin de vara, imi reamintesc primul sarut care ne-a unit si zambetul tau dulce.
-Am sa-ti spun un cuvant care doare : IUBIRE, pentru el exista remediu prin : dragoste, incredere, devotament, sinceritate, suflet, iar pentru mine acest remediu esti tu . . .
-Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.
-Pastreaza in inima ta dragostea la fel de curata ca florile de crin si daruieste-i iubirea ta celui drag tie……
-Dragostea se naste cu un suris, creste cu un sarut si se termina cu o lacrima…
-Ajuta-ma sa te caut, cautandu-te sa te pot gasi, gasindu-te sa te pot iubi, iubindu-te sa nu ma mai satur de dragostea ta… Da, suna frumos dar sunt ganduri imprumutate de pe net, insa mie mi-au placut si cred ca si tie.
HAPPY VALENTINE’S DAY, MY LOVE!!!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole