Mesaje de dragoste pentru el – Sms-uri frumoase de iubire

Mesaje de dragoste pentru el – Sms-uri frumoase de iubire

smsUn duh mi-a promis 3 dorinte. Eu i-am spus ca nu vreau 3 nici macar doua ci una singura: Mi-as dori sa te am pe tine!

Mi-e frica sa merg cu masina atunci cand sunt cu tine.Pentru ca atunci cand sunt cu tine sunt beat de fericire si ar putea sa-mi ia permisul.

Ti-as da inima mea , dar a suferit prea mult ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat.

Am un inger langa mine ma pazeste pt tine, eu stau si ma rog mereu sa-ti tina sufletul meu ca al tau este plecat, in mine incorporat.

A iubi insemna a darui totul celui pe care il iubesti, pana vei simti ca te stingi iubind, totusi daruind nu te mistui, ci TRAIESTI!!

Si ingerii ar muri de invidie daca ar stii cat esti de iubit! Pentru o astfel de dragoste ar fi in stare sa ucida la infinit. Luceferii s-ar stinge-n mare, soarele s-ar topi in mii de cristale, iar demonii lacrimi de roua ar varsa. Asta e ce simt pentru tine: dragoste…

Mi-au eliberat certificatul medical si mi-au spus ca sufar de iubire acuta, mi-au recomandat caldura corporala si anestezie pe baza de sarut… Ce zici ma ajuti sa urmez tratamentul?!?

Sa tii la cineva este usor, dar sa faci pe cineva sa tina la tine este greu. Ma tot intreb cum ai reusit asa de repede sa ma faci sa tin la tine.

Daca dragostea ar putea fi evitata doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodata, de frica sa nu las sa treaca vreo secunda fara sa fiu indragostit de tine.

Orice ai face, sunt alaturi de tine. Sper ca toate visele tale sa se implineasca. Oricunde, oricand, voi fi langa tine dorindu-ti dragoste si fericire. Pentru ca te iubesc.

Din tot ceea ce-ti daruieste viata, pastreaza intotdeauna ceea ce iubesti cu adevarat si atunci vei sti ca inseamna fericirea.

In lume sunt 8 minuni… 7 dintre ele le stie toata lumea dar pe a 8-a o stiu doar eu… aceea esti tu iubirea mea !

Daca drumul catre tine ar fi asternut cu foc eu as trece printre flacari si n`as regreta deloc.

Te urasc pentru ca o singura viata nu imi ajunge sa TE IUBESC!

Pentru o lume intreaga esti o singura persoana. Dar pentru mine esti o lume intreaga.

Sa ai somnul usor si visele senine si poate sa ma regasesti intr-unul dintre ele!

Daca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, asta nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Chiar daca soarta o sa ne desparta o vreme sa nu uiti ca tot pt tine traiesc indiferent de ce se va intampla la tine ma voi intoarce daruindu-ti iubirea mea pura!!!

Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubesc .

Daca as fi de gheata ai vedea cu ochii tai cum ma topesc cand imi zambesti, dar bine ca nu sunt pt ca altfel m-as fi topit deja.

Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima doar una care sa-mi inece obrazul sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart.

M-am uitat in portofel si era gol m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine.Abia atunci am realizat cat de bogat sunt!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole