mesaje de dragoste-mesaje de iubire

mesaje de dragoste-mesaje de iubire

 Sa tii la cineva este usor, dar sa faci pe cineva sa tina la tine este greu. Ma tot intreb cum ai reusit asa de repede sa ma faci sa tin la tine …

Stiai ca barbatii si femeile sunt ingeri care au numai o singura aripa ? De aceea este nevoie ca ei sa se imbratiseze, pentru ca sa poata sa zboare.. Sper ca tu iti sa gasesti ingerul cu care sa poti zbura pentru totdeauna.

Te-am vazut cum dormeai… am vrut sa vin sa te sarut, dar atunci ai deschis ochii, mi s-a facut frica si am fugit… Cand te vad, simt cum pamantul imi fuge de sub picioare parca totul se roteste in jurul meu, parca eu sunt centrul universului, dar… deodata totul fuge spre un alt centru… acolo esti tu, ma faci sa ma invart in jurul tau ,ma domini… nu ma mai pot stapani…”

Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.
Cand treci printr-o perioada proasta, adu-ti aminte ca exista Cineva in cer care te iubeste si are grija de tine si cineva pe pamant caruia ii pasa de tine – eu sunt acela.

Iti doresc sa mergi pe un drum numit VIATA,sa te impidici de un ciob numit NOROC,sa cazi intr-o prapastie numita Fericire,si sa culegi o floare numita IUBIRE!

As vrea sa iubesc marea, dar marea nu iubeste, As vrea sa iubesc pamantul, dar pamantul e rece si plin de intuneric As vrea sa iubesc oamenii, dar oamenii sunt rai… As vrea sa te iubesc pe tine dar nu stiu daca ma iubesti Dar am sa iubesc tot ce e mai bun din mare, pamant si oameni Iar din tine am sa iubesc totul pentru ca ai fost si vei ramane marea mea iubire.”

Credeam ca viata este nedreapta cu mine si mi-a dat multe motive ca sa o urasc. Dar acum, cum as putea uri viata asta minunata care mi te-a dat pe tine ?

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole