Mesaje de 9 Martie – Ziua Barbatilor – ziua celor 40 de Mucenici

Mesaje de 9 Martie – Ziua Barbatilor – ziua celor 40 de Mucenici

Se stie ca pe 9 Martie este Ziua Barbatilor, ziua celor 40 de Mucenici. In aceasta zi se bea 40 de pahare de vin. Acestea se spune ca reprezinta sangele varsat de cei 40 de sfinti mucenici din cetatea Sevastei. Cei care nu pot sa bea cele 40 de pahare cu vin, e bine ca macar sa guste vin in aceasta zi de 9 Martie, sau sa fie stropit cu vin, acesta insemnand sange si putere de munca peste an.
La aceasta data crestinatatea rememoreaza uciderea celor mesaje-de-9-martie-ziua-barbatilor-ziua-celor-40-de-mucenici40 de mucenici din cetatea Sevastei. Cei 40 de sfinti au trait pe vremea imparatului pagan Licinius care a domnit intre 308 – 324. Ei au fost martirizati pentru ca au refuzat sa renunte la crestinism. Amintirea celor 40 de mucenici a dat nastere la anumite obiceiuri populare.

Mai jos avem cateva mesaje pentru 9 Martie.

 1. 9 Martie, e ziua ta si iti doresc impliniri, multe bucurii si iti doresc o zi a barbatului asa cum visezi!
 2. Pe aripi de primavara / 9 Martie lin coboara / Si in a lui privire / Imi aduce mult noroc si fericire, caci existi tu pentru mine / Te iubesc barbatul meu!
 3. Azi, 9 Martie, ai voie sa bei cate beri vrei (40 de pahare). Sa te joci
   pe calculator cat doresti. Sa iti arunci hainele pe unde apuci. Sa te uiti la meci cu baietii. Sa lasi vasele nespalate. Sa faci… ce vrei. Toate astea pentru ca de maine, totul va revenii la normal…
 4. Azi pot sa recunosc ca… femeile vor multe, dar de la unul si acelasi barbat, in vreme ce barbatii vor acelasi lucru, dar de la mai multe femei!
 5. De 9 martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri peste iubirea noastra!
 6. Iti doresc un 9 martie precum in cele mai frumoase dintre fanteziile tale!
 7. Te sarut dulce dragul meu! La multi ani de 9 Martie!
 8. Unul pentru toate si toate pentru unul!La multi ani de 9 Martie!
 9. Un mesaj virtual purtator de sentimente 100% veritabile. Te iubesc. La multi ani de 9 Martie!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole