Mesaje amuzante de Sf. Vasile 2015 – Sms-uri haioase Sfantul Vasile – 1 ianuarie

mesaje amuzante sf vasile

– La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta Vasile!

– Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Vasile cat mai frumoasa!

– Visele si sperantele de azi sa devina realitate, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu! La Multi Ani Vasile!

– Cu simple cuvinte / Iti urez fierbinte / Multi ani inainte! / Ani cu cer senin si noroc deplin / Ani cu porti deschise / Pentru nenumaratele tale vise! / LA MULTI ANI!

– Vasile – Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare, Si-i motiv de sarbatoare! La multi ani!

– De ziua ce-ti surade-n prag / Si-i porti frumosul nume / Eu iti doresc tot ce-i mai drag / Si mai frumos pe lume! La multi ani Vasileee!

– Toate gandurile mele sunt la tine Vasile! Iti doresc sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire! La Multi Ani!

– Bucuria lumii toata / Zi de zi-n usa sa-ti bata / Bunul Dumnezeu sa-ti dea / Tot ce iti doresti si ai vrea!

– Fie ca fiecare raza de soare care ajunge la tine sa-ti aduca succes, fericire si prosperitate! La multi ani!

– Fie ca adierea vantului lin al acestei zile frumoase de iarna sa te mangie cu mirosul imbietor al bucatelor alese iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirilor marete! La Multi Ani Vasile!

– Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa-i faci fericiti pe toti din jurul tau cu bunatatea, dragostea si frumusetea sufletului tau! La multi ani dragul meu Vasile!

– La multi ani! Sfantul Vasile sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale, sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi!

– Fie ca din aceasta zi Sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Iti doresc multa sanatate si toate dorintele sa ti se implineasca! La multi ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here