Melinda Messenger-Melinda Messenger era sa isi piarda sotul din cauza silicoanelor-silicoane-sex

Melinda Messenger-Melinda Messenger era sa isi piarda sotul din cauza silicoanelor-silicoane-sex

Melinda Messenger este un model din Marea Britanie, care a cunoscut succesul odată cu apariţiile la rubrica „Fata de la pagina 3” din publicaţia Thrillenium.
Admirată pentru sânii ei siliconaţi, Melinda nu este doar o frumuseţe blondă. Starul, în vârstă de 36 de ani, nu s-a bucurat întotdeauna de o viaţă lipsită de griji şi de probleme.
Şi-a făcut debutul în câmpul muncii ca manager într-o companie de marketing, iar viaţa de familie a fost plină de suişuri şi de coborâşuri. Are trei copii, cărora întotdeauna a încercat să le ofere ce e mai bun, chiar dacă asta a costat-o mult.
O decizie usturătoare în acest sens a fost momentul în care Messenger s-a mutat cu micuţii din Swindon în Berkshire, de dragul unei şcoli mai bune pentru odraslele ei. „A fost o piatră de încercare pentru mine şi pentru soţul meu Wayne. El m-a crezut nebună, la vremea aceea.

Hotărârea mea a produs multă încordare în viaţa de cuplu, deşi eram căsătoriţi de 13 ani. La un moment dat am vrut să ne separăm, însă am tot sperat că dragostea noastră puternică nu va permite despărţirea. Părinţii mei au divorţat, când eu eram mică şi nu aş fi vrut să le ofer această experienţă copiilor mei”, a mărturisit Melinda, rememorând clipele amare.
Perioada cu adevărat neagră din viaţa vedetei britanice a fost reprezentată de depresiile postnatale, în care modelul a cochetat cu gândul sinuciderii, a aflat Daily Mail. „Părinţii mei au avut tentavive de sinucidere, deci sunt conştientă că ideea sinuciderii a făcut istorie în familia mea”, a spus modelul.
Din păcate, momentele de depresie nu sunt de domeniul trecutului. „Nu ştiu de unde porneşte această depresie, însă în acele clipe am senzaţia că mă detaşez de tot restul lumii. Nu mai văd nicio rază de speranţă, simt doar durere şi plâng neîncetat”, a declarat ea, descriindu-şi stările cumplite.
Pentru că a făcut furori cu apariţiile ei topless, Melinda Messenger a simţit nevoia de o justificare: „Nu mi-am mărit sânii pentru o astfel de carieră. Am făcut-o pentru mine, ca să mă simt bine în pielea mea. Gestul meu l-a deranjat foarte tare pe Wayne, care m-a ameninţat că mă părăseşte”, a recunoscut blonda.
Însă relaţiile de conflict nu s-au rezumat doar la partenerul de viaţă. O bună perioadă de timp mama vedetei a refuzat să mai poarte vreo discuţie cu fiica, devenită celebră pentru apariţiile semi-nud.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole