Mayte Garcia

Care este valoarea netă a lui Mayte Garcia?

Mayte Garcia este un model și dansator american care are o netă de 2,5 milioane de dolari. După ce a absolvit liceul american din Wiesbaden din Germania, mama ei a trimis un videoclip cu dansul lui Prince, în timp ce acesta se află în turneu în Germania. El a invitat-o ​​​​să se alăture turneului, iar mai târziu ea a devenit parte integrantă a albumului său, Love Symbol . Ea a cântat cu New Power Generation din 1991 până în 1996 și a lansat un album, pe care Prince la produs, în Europa, în 1995. Cei doi s-au căsătorit în 1996 și au avut un copil împreună. Copilul a murit la o săptămână după naștere din cauza unei malformații rare. Mayte și Prince s-au separat în 1988.

După ce a părăsit Prince, Garcia a avut o relație cu renumitul baterist Tommy Lee din 2000 până în 2002. Ea a continuat să coregrafieze pentru diverse artiști, inclusiv Britney Spears, și a jucat în diverse seriale de televiziune precum Psych, The Closer, Las Vegas, Nip/ Tuck și ține pasul cu Kardashians . Ea a fost membru al distribuției în serialul de realitate, Hollywood Exes pe VH1.

Tinereţe

Garcia sa născut pe 12 noiembrie 1973 în Fort Rucker, Alabama, o bază militară. Tatăl ei, John, era pilot militar al Statelor Unite, în timp ce mama ei, Janelle, era dansatoare. Ambii părinți ai sunt de origine portoricană. Deoarece slujba tatălui ei, Garcia a crescut crescut în ​​Statele Unite, cât și în Germania, la diferite baze militare, alături de sora ei, Janice. Și-a petrecut verile cu familia în Puerto Rico.

La vârsta de trei ani, Garcia a început să danseze din buric. Ea a apărut în programul de televiziune „That’s Incredible!” la vârsta de șapte ani ca cel mai tânăr dansator de buric profesionist din lume. Ea a practicat și alte forme de dans, precum baletul. Când era adolescentă, a devenit prima balerină la Baletul Wiesbaden din Germania. Ea a absolvit și liceul General HH Arnold din Wiesbaden, Germania.

Carieră

Mama lui Garcia a trimis o casetă cu dansul ei unui dansator care era legat de artistul Prince, în speranța că va vedea caseta. A făcut și a aranjat o întâlnire cu Garcia în timp ce era în turneu în Europa. Cei doi s-au întâlnit în culise la unul dintre spectacolele sale din Barcelona și au păstrat legătura în următorii câțiva ani, înainte ca Garcia să devină membru oficial al The New Power Generation, trupă de muzicieni și dansatori a lui Prince.

În 1992, când avea 19 ani, a fost angajat să danseze în următorul său turneu mondial, Turneul Diamonds and Pearls. După ce ea și Prince s-au implicat romantic și apoi s-au căsătorit, ea a devenit oarecum sau muză a lui și a fost punctul central al următorului album, „Love Symbol”. Ea a apărut ca o prințesă egipteană în compilația de videoclipuri muzicale care a rezultat, „3 Chains o’Gold”.

Garcia a rămas al The New Power Generation din 1992 până în 1996. Apoi a rămas un asociat al grupului, dansând ocazional cu ei în timpul turneelor ​​lui Prince. În 1995, Prince a lucrat cu ea la propriul album numit „Child of the Sun”, care a fost lansat de NPG Records. Albumul nu a fost lansat oficial în Statele Unite și nu a cunoscut prea mult succes critic sau comercial.

(SINEAD LYNCH/AFP prin Getty Images)

În 1997, Garcia a lucrat ca director artistic al New Power Generation Dance Company în timpul turneului „În jurul lumii într-o zi”. De asemenea, a început să regizeze câteva dintre videoclipurile muzicale ale lui Prince, inclusiv videoclipul single-ului „One Day”. Ea sa aventurat să înceapă să lucreze și cu alți artiști, regândind videoclipuri muzicale pentru Chaka Khan și Graham Central Station. În 2001, ea a coregrafiat rutina de dans din buric în „I’m a Slave 4 U” de Brittney Spears. Ea a continuat să lucreze cu Spears pentru a coregrafia performanța la MTV Video Music Awards din 2001.

După ce a divorțat de Prince, Garcia a început să lucreze mai mult cu toboșarul Tommy Lee, cu care sa implicat și romantic. Ea a fost prezentată pe albumul său, „Never a Dull Moment”, și a făcut, de asemenea, un turneu cu el ca dansatoare. Garcia a început să se aventureze și în alte forme de divertisment. A apărut în mai multe filme, printre care filmul hindi „Dus” și filmul în spaniolă „El Vacilon” în 2005 și „Firehouse Dog” în 2007.

De asemenea, a început să apară în diferite emisiuni și seriale de televiziune. A jucat în „2 Broke Girls”, „Psych”, „The Closer”, „Las Vegas”, Nip/Tuck și „Keeping Up with the Kardashians.” În 2004, a jucat în „Across the Hall”. ” cu Eric Cubiche. De asemenea, a obținut un rol recurent în serialul Lifetime, „Army Wives”, din 2008 până în 2009.

Garcia sa aventurat și în televiziunea reality. Ea a fost unul dintre judecătorii primului sezon al canalului Oxygen „Dance Your Ass Off” în 2009. În 2012, a devenit membru principal al distribuției în reality show-ul VH1, „Hollywood Exes”.

În 2017, Garcia a lansat un memoriu numit „The Most Beautiful: My Life with Prince”, care detaliază relația ei profesională și personală cu Prince. Cartea a fost lansată la o an după moartea lui Prince.

Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Viata personala

Când Garcia avea 16 ani, ea la întâlnire pentru prima dată pe Prince în culise la unul dintre concertele sale. Această întâlnire a început relația lor, deoarece Prince a devenit tutorele și legal după ce Garcia a absolvit liceul la vârsta de 17 ani. Când Garcia avea 19 ani, s-au implicat romantic și s-au căsătorie patru ani mai târziu, în februarie 1996. În octombrie 1996, cuplul au avut singurul lor copil împreună, Amiir, care sa născut cu sindromul Pfeiffer tip 2. El nu a putut respira singur și a murit la șase zile după naștere. Garcia a fost grav afectat de tragedie și a avut în vedere sinuciderea. După ce a suferit un avort spontan, relația dintre Garcia și Prince sa deteriorat și au divorțat în 2000.

Garcia a fost apoi conectat cu coregraful Wade Robson. Cei doi au dat naștere din 2000 până în 2001. Apoi a început o relație cu toboșarul Tommy Lee al trupei de heavy metal, Motley Crue. S-au întâlnit timp de doi ani, început din 2001. Lee ia cerut lui Garcia în căsătorie în 2002, înainte de un spectacol în Indiana. Ea a acceptat propunerea și cei doi au rămas logodiți până în 2003, când au decis să se despartă.

Garcia a adoptat o singură fiică, Gia, în 2013. Ei locuiesc împreună în Las Vegas, Nevada. Garcia a fost diagnosticat cu scleroză multiplă, o boală autoimună. Ea a început să se confrunte cu simptome în 2010, când și-a pierdut parțial vedere. Cu toate acestea, ducând un stil de viață sănătos, ea a reușit să oprească progresia simptomelor.

Articolul precedentEd Orgeron
Articolul următorAlan Dershowitz

Related Articles

Ultimele articole