Masaj special pentru el – masaj in doi

Masaj special pentru el – masaj in doi

Pasul unu
Fa un masaj general. Începe cu spatele si include spatele picioarelor. Apoi pune persoana sa se întoarca si fa-i un masaj al partii frontale. Treci pesteb întregul corp, inclusiv peste zona pubiana.
Pasul doi
Aplica una dintre tehnicile de masaj sexual prezentate saptamânal în site-ul nostru.
Pasul trei
Citeste “Idei generale” de mai jos. Încearca sa ridici nivelul de energie sexuala. Opreste-te din atingeri când s-a terminat si acopera partenerul cu un cearsaf. Dupa 5-10 minute, dezveleste partenerul si sterge uleiul.
Idei generale
Evitarea ejacularii

Aceasta experienta este mult mai placuta daca partenerul NU ejaculeaza (nici în timpul masajului nici în timpul “ Marelui Final”, nici dupa).
“Marele Final”
“Marele Final” este un moment,

când masajul îsi atinge climaxul, în care persoana masata ia o serie de sapte inspirari si expirari adânci.

Apoi, persoana care maseaza se retrage (si ramâne retrasa) în timp ce persoana masata îsi ridica spatele si picioarele un pic (aproape ca la un “abdomen”), îsi tine respiratia si îsi contracta toti muschii corpului, mentinând aceasta pozitie timp de 20 de secunde.
Acest lucru este urmat de relaxare totala si revenirea la o respiratie normala. Este neobisnuit ca aceasta sa provoace o eliberare emotionala sau orice fel de reactie emotionala.
Persoana care face masajul ar trebui sa fie atenta si sa priveasca persoana de pe masa (“mentinând distanta”), dar nu trebuie sa intervina. Este o idee buna sa acoperi persoana cu un cearsaf dupa “Marele Final” si sa pui o muzica potrivita.
În general, intensitatea masajului ar trebui sa creasca (odata cu intensitatea muzicii — sugeram un Vangellis- “Chariots of Fire”) pâna la acest final.
Respiratia
Ea este foarte importanta. Când primesti un masaj ca acesta, o mare placere se obtine din respiratii adânci si regulate, daca nu se intra în hiperventilatie (caz în care sugeram a se respira într-o punga). O tehnica avansata pentru persoana care aplica masajul sa respire sincronizat cu cea masata.`

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole