Marisa Miller

Care este valoarea netă a Marisei Miller?

Marisa Miller este o actriță și model american care are o netă de 8 milioane de dolari. Marissa Miller este cunoscută pentru munca sa cu Victoria’s Secret și pentru aparițiile în Sports Illustrated Swimsuit Issues. De asemenea, a lucrat cu companii precum Harley-Davidson, Surftech și NFL. În plus, Miller a apărut în numeroase reclame și a avut un rol mic în filmul din 2013 „RIPD”

Primul început de viață și începutul carierei

Marisa Miller sa născut pe 6 august 1978 în Santa Cruz, California, din familia lui Marc și Krista. Are două surori mai mici. În adolescență, Miller a mers la Aptos High și la Monte Vista Christian School, unde a fost o jucătoare de volei remarcabilă. Ea se consideră un băiețel și avea în mare parte prieteni bărbați. La vârsta de 16 ani, a fost descoperită de doi italieni de modeling în San Francisco. Câteva luni mai târziu, Miller și mama ei se află într-un avion spre Italia.

Miller a început să atragă atenția în 1997, când a apărut nud în primul număr al revistei pentru bărbați Perfect 10. Ulterior, a fost prezentată în multe numere următoare, inclusiv pe copertele edițiilor de iarnă 1998 și august/septembrie 1999.

Getty Images

Career Takeoff și Victoria’s Secret

După ce a fost prezentat fotografului de modă Mario Testino în 2001, Miller a trecut de la un model de revistă amator la un model mainstream de mare profil, făcând editorial atât pentru versiunile americane, cât și pentru cele italiene ale Vogue. Ulterior, ea a început să lucreze pentru Victoria’s Secret și a apărut în prima ediție Sports Illustrated Swimsuit Issue. Din 2002 până în 2008, Miller a apărut în fiecare număr. De-a lungul anilor, ea a apărut într-o mare varietate de alte reviste, inclusiv Maxim, Glamour, GQ, Elle, Vanity Fair și Cosmopolitan. Miller a fost, de asemenea, în reclame pentru precum și Tommy Hilfiger, J.Crew, Marc Jacobs, Guess? și Bath & Body Works.

În 2007, Miller a filmat prima ei reclamă de televiziune pentru Victoria’s Secret, apărând alături de Heidi Klum pentru a promova sutienul „It”. Tot în acel an, Miller și-a făcut debutul la Victoria’s Secret Fashion Show. Celelalte apariții ale ei pe podium includ show-ul Fashion for Relief, care beneficiază victimele uraganului Katrina, și „Fashionably Loud” de la MTV. În 2008, Miller a pornit într-un turneu de cinci orașe pentru a promova colecția Victoria’s Secret Swim. Sa oprit în orașe precum New York, Chicago, Miami, Boston și Minneapolis. Ulterior, Miller a avut prima ei campanie oficială ca un înger Victoria’s Secret, promovând Very Sexy Dare al mărcii. La prezentarea de modă Victoria’s Secret din 2009, Miller a fost ales să poarte sutienul Fantasy din acel an, care prezenta 2, 300 de diamante și un pandantiv cu diamant în formă de inimă de 16 carate; valoare sa a fost de 3 milioane de dolari. Miller a confirmat la sfârșitul anului 2010 că sa despărțit de Victoria’s Secret pentru a urma alte proiecte.

Colaborări de marcă

Dincolo de modeling, Miller și-a lansat propria linie de pantofi cu compania Vans în 2008. În același timp, a devenit primul purtător de cuvânt din istoria de 100 de ani a Harley-Davidson, în parteneriat cu compania pentru a promova lansarea VRSCF V. – Motocicletă Rod Muscle. Miller a colaborat din nou cu compania la sfârșitul anului 2009 pentru campania „Luna a aprecierii militare”, în care a fost prezentată ca o pinup clasică în reclame și în diverse conținuturi online. Anul următor, ea a fost prezentată în campania „Start Something” a lui Harley-Davidson.

În 2010, Miller a devenit purtător de cuvânt al romului Captain Morgan, apărând ca „Primul oficial” al companiilor în reclame și la evenimente. Ea a devenit, de asemenea, un purtător de cuvânt al sezonului 2010-2011 al NFL, în timpul timpului a găzduit jocul NFL International Series la Londra. Tot în 2010, Miller a proiectat o linie de paddle board cu compania Surftech, destinată femeilor călărețe. În 2012, ea a apărut într-o reclamă pentru Buick.

Televiziune și Film

Miller a făcut o serie de apariții în programe de televiziune. În 2004, a fost judecător în serialul de realitate Bravo „Manhunt: The Search for America’s Most Gorgeous Male Model”. Câțiva ani mai târziu, Miller a apărut în două episoade ale reality show-ului VH1 „The Shot” și a făcut-o în seriale de comedie „Entourage” și „How I Met Your Mother”. În 2009, ea a fost judecător invitat într-un episod din „America’s Next Top Model” și a jucat un pic într-un episod din sitcom-ul „Gary Unmarried”. În anul următor, Miller a găzduit împreună cu un episod din „GameTrailers TV cu Geoff Keighley”.

Pe marele ecran, Miller a avut primul ei rol de film în comedia de acțiune supranaturală din 2013 „RIPD”, cu Jeff Bridges și Ryan Reynolds în rolurile principale. Ea a jucat personajul Opal Pavlenko, avatarul personajului lui Bridges, Roy.

Recunoaștere din partea mass-media

Considerat sex-simbol, Miller a apărut pe multe liste cu cele mai frumoase femei din lume. În 2008, ea a fost clasată pe primul loc pe lista „Hot 100” a lui Maxim, iar în 2010 a ocupat primul loc în sondajul global FHM „Cele mai sexy femei din lume”.

Viața personală și filantropia

În 2000, Miller sa căsătorie cu promotorul concursului de surfing Jim; au divorțat în 2002. Mai târziu, în 2006, sa căsătorie cu producătorul muzical Griffin Guess, cu care are doi fii pe nume Gavin și Grayson.

Miller a devenit ambasador al Societății Americane de Cancer în 2009; încasările din magazinul ei online sunt donate organizației de caritate. Ea este, de asemenea, ambasador al USO și vizitează bazele militare din întreaga lume. În plus, Miller este un susținător al Young Survival Coalition, care crește gradul de conștientizare cu privire la cancerul de sănătate pentru femeile sub 40 de ani. Printre alte eforturi filantropice ale ei se numără sprijinirea organizației de mediu Surfrider Foundation, care se străduiește să protejeze oceanele și plajele lumii.

Articolul precedentDee Snider
Articolul următorMichael Giacchino

Related Articles

Ultimele articole