MARIREA PENISULUI-sex-arta de a iubi-imbunatatirea performantelor sexuale

Marirea penisului : www.Marirea-Penisului.TotuldespreSex.com

O carte a siteului : Totul despre Sex

MARIREA PENISULUI-imbunatatirea performantelor sexuale

Conform unui studiu realizat de firma Durex care este unul dintre cei mai mari producatori de prezervative a rezultat ca:67% dintre femei sunt nemultumite de marimea penisului partenerilor lor
In urma cercetarilor efectuate pina in prezent s-a ajuns la concluzia ca, lungimea medie a penisului este 15,64 cm(6,16″), iar circumferinta medie
este 12,29 cm(4,84″).
Da! MARIREA PENISULUI este posibila!

Dintr-un motiv sau altul aproape orice barbat de pe planeta si-ar dori un penis mai lung, mai gros, mai tare si nu in ultimul rind si-ar dori sa fie capabil sa intretina un contact sexual atit timp cit isi doreste el, dar mai ales partenera lui. Pentru multi barbati ejacularea precoce este o problema dar se poate remedia.

Sunt necesare numai citeva minute pe zi de exercitii, fara pastile, interventii chirurgicle, pompe vacumatice, greutati atirnate de penis, in urma carora veti obtine o crestere a penisului cu 3-8 cm in lungime si proportional in grosime. Noi avem toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti mari penisul.

Va rugam sa cititi paginile urmatoare, unde veti descoperi cum niste exercitii simple dar dovedite de-a lungul timpului pot mari penisul oricarui barbat indiferent de virsta cu 3-8 cm in lungime si  2-4 cm in circumferinta, de asemenea pot inlatura cauzele care duc la ejaculare precoce, impotenta, probleme urinare si probleme de prostata.

Practicind exercitiile de marirea penisului si controlul ejacularii nu inseamna automat ca dvs. veti „fericitul” care obtine acei 8 cm suplimentari, aceasta este o limita maxima care a fost atinsa de citiva dintre cei ce au practicat aceste exercitii. Aceasta crestere maxima a penisului s-a datorat in primul rind intensitatii si duratei cu care ei au facut aceste exercitii de marirea penisului precum si de capacitatea corpului lor de a raspunde la aceste exercitii.

Chiar daca toti ne vom apuca de haltere asta nu inseamna ca toti vom iesi campioni la aceasta disciplina. Dar, vom optine un corp mai frumos si mai musculos. Banuim ca daca va hotariti sa practicati aceste exercitii de marirea penisului si controlul ejacularii, nu doriti neaparat sa obtineti cel mai mare penis sau sa bateti recorduri, ci sa va imbunatatiti viata sexuala sub toate aspectele ei.

Marea majoritate (85%) a celor care au practicat exercitiile de marirea penisului si controlul ejacularii au optinut o crestere a penisului de 5-6 cm in lungime si 2-3 cm in circumferinta chiar mai mult decit sperau.

Marirea penisului nu o veti obtine instantaneu, peste noapte, aveti nevoie de citeva luni de exercitii, dar nu veti regreta.

Acest scop merita putin efort.

Rezultatul final al exercitiilor va fi o crestere definitiva a penisului atit in lungime cit si in circumferinta, o intarire a erectiei precum si un controlul desavirsit al ejacularii. Viata ta sexuala se va schimba cum nici nu te-ai gindit, va fi plina de satisfactii.

Un barbat a fost intrebat de prietena lui care dezlega un rebus

spune-mi…organ vital din cinci litere
raspunsul a venit foarte repede:   PENIS

Asa ca dragi prieteni o fi inima importanta
(chiar vitala), dar si penisul are importanta sa
atit in mintea barbatilor cit si a paretenerelor lor

O parte din aceste exercitii de marirea penisului si controlul ejacularii au la baza unele tehnici arabesti si chinezesti care au fost transmise din tata in fiu de-a lungul secolelor.

Marirea penisului se realizeaza prin intermediul unor exercitii care au ca scop umplerea corpilor cavernosi ai penisului cu mai mult singe decit in mod normal. Se stie deja ca, orice parte a corpului poate fi imbunatatita atit din punct de vedere structural cit si functional.

Toate metodele cuprinse in acest site sunt testate, naturale, sigure si dovedite a fi functionale. Veti invata metode garantate pentru marirea penisului si controlul ejacularii pe care le puteti pune in aplicare chiar ACUM in intimitatea propriei case. Imbunatatirea performantelor sexuale este posibila si in acelasi timp este usor de obtinut.

Programul din acest site cuprinde tehnici care va vor explica cum sa:

Mariti penisul intr-un mod natural si sigur, utilizind exercitii si tehnici simple dar functionale. Ca urmare a acestor exercitii de marirea penisului veti obtine nu numai lungirea acestuia ci si ingrosarea lui, veti vedea primele rezultate in 3-4 saptamini, schimbarea va fi permanenta.
Cum sa puneti capat impotentei, prin marirea circulatiei singelui.
Cum sa obtineti intarirea erectiilor intr-un mod natural si sigur.
Cum sa obtineti controlul ejacularii, asfel incit sa scapati de ejacularea precoce, o problema foarte des intilnita si extrem de neplacuta.
Imbunatatirea puterii ejacularii, cresterea cantitatii de sperma ejaculata, prelungirea si intensificarea orgasmelor.
Cum sa aveti mai multe orgasme fara ejaculare, multiorgasme,
adica cum sa deveniti un barbat multiorgasmic.
Indreptarea curburii penisului in masurea in care aceasta curbura nu este patologica.
Cresterea dimensiunii capului penisului (glandul). Un cap al penisului bine conturat va produce intodeauna senzatii mai accentuate si mai placute partenerei tale.
Cum sa imbunatatiti circulatia singelui in penis, ceea ce va duce la oxigenarea mai buna a celulelor si in consecinta, veti avea un penis sanatos, puterenic si intodeauna gata de actiune.
Cum sa scurtati timpului de recuperare intre ejaculari, orgasme.
Cum sa folositi muschii sexuali, mai exact muschiul pubococcigian, un muschi mai mult decit important.
Cum sa pastrati erectia cit mai tare pentru o perioada de timp cit mai mare.
Cum sa obtineti autocontrolul in tot ceea ce faceti dar mai ales in viata sexuala. Autocontrolul va va ajuta sa va stapiniti toate emotiile si simtirile.
Autostimulare sau tehnici de masturbare, exercitii de ” masturbare ” care va vor ajuta sa va intelegeti fazele propriului orgsm, in urma carora veti scapa de ejaculare precoce obtinind controlul ejacularii. Scopul acestor exercitii nu este autosatisfacerea.
Cum sa maresti placerea partenerei in timpul unui contact sexual
reusit, oferindu-i acesteia orgasm dupa orgasm.
Cum sa ai o viata sexuala sanatoasa si implinita.
Nu conteaza virsta, deja poti sau inca mai poti
Si multe alte informatii referitoare la sex, deoarece acest site va continua sa se dezvolte si sa-si actualizeze informatiile.
Pe linga toate aceste informatii referitoare la tehnici de marirea penisului, controlul ejacularii si imbunatatirea performantelor sexuale, ultrasex va pune la dispozitie cea mai bogata si de incredere sursa de informare, privind sexul si sexualitatea.

Chiar daca penisul are o importanta majora la realizarea in bune conditiuni a oricarui raport sexual, asta nu inseamna ca e si suficient pentru satisfacerea din punct sexual al ambilor parteneri.

cantitate, dar de calitate

Pentru ca totul sa fie minunat si in acelasi timp complet, intr-o relatie sexuala mai e nevoie de ceva: de dragoste, rabdare, respect, atentie, intelegere, pregatire, incredere, pricepere, cunoastere, erotism, acordul ambilor parteneri, fantezie, senzualitate, „tehnica”, „stiinta”, igena, pe scurt este nevoie de…ultrasex sau…

ARTA DE A IUBI

Arta de a face dragoste
Cum sa faci dragoste cu o femeie
Cum sa faci dragoste cu un barbat
Orgasm de fiecare data
Orgasm fara ejaculare sau multiorgasm
Marirea penisului
Tao, arta iubirii
Kama Sutra
Supervirilitate
Tantra
Anatomia sexelor
Temperamente
Sex, sex si iar sex
Si multe altele

Pentru a afla mai multe despre toate aceste subiecte referitoare la sex si sexualitate si despre multe altele, vizitati link-urile din partea de jos a acestei pagini, link-uri care-ti vor descoperi o noua perspectiva.

Site-ul nostru este activ 24 de ore pe zi iar in cazul in care va inscrieti nu veti primi e-mailuri nesolicitate, nu trebuie sa faceti download la nimic si dupa plata taxei, nu va trebui sa mai platiti nimic, NICIODATA.

Marirea penisului : www.Marirea-Penisului.TotuldespreSex.com

O carte a siteului : Totul despre Sex

Related Articles

4 COMENTARII

  1. Informatiile se gasesc gratuit, in special in limba engleza.
    Rolul cartilor este adesea acela de a pune la un loc informatiile. Din punctul meu de vedere pretul se justifica doar pentru munca de editare sau traducere.
    Pentru cine nu are timp sa stea in fata calculatorului pe diverse site-uri de specialitate, cartile ofera o solutie.
    spor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole