Marina Dina se apuca de cantat – trupa DOLLS

Marina Dina se apuca de cantat – trupa DOLLS

Trupa se numeste “Dolls” si este formata din 4 fete pe nume: Marina Dina, Marinela Avadani, Alexandra Voda si Raluca Tatu, toate cele 4 avmarina-dina-si-noua-ei-trupa-e2809cdollsand ca atu doar structura fizica, caci studii muzicale nu exista la niciuna.

Marinela Avadani este asistenta lui Gabriel Fatu, Alexandra Voda este asistenta lui Madalin Ionescu la emisiunea “Acces Direct”, Raluca Tatu este una dintre blondele de la emisiunea lui Dan Negru, “Te pui cu blondele”, iar de Marina Dina, stiti cu totii de la “Rai da’ Buni”.

Desi sustine ca nu i-a fost teama de reactia antenistului, blonda a ales sa mearga pe burta. Marina nu le-a vorbit nici macar colegilor de la Antena 2 despre planurile ei.

Ieri, blonda lui Morar s-a lansat in muzica alaturi de colegele ei din nou-infiintata trupa Dolls. Cu toate ca a fost acceptata in echipa de aproape doua luni de zile si de saptamani bune merge zilnic la studioul de inregistrari si la sala unde pregateste coregrafia, Marina Dina nu si-a anuntat seful in legatura cu intentiile ei. Mihai Morar habar nu are ca asistenta lui canta. De obicei „uit” sa anunt. Imi place sa fac surprize. Oricum, sunt convinsa ca nu va avea nimic impotriva, le-a explicat Marina unor amice. Desi noul job ar putea deveni extrem de solicitant, blonda sustine ca nu va renunta niciodata la televiziune. Asta insa, ramane de vazut! Probabil ca odata ce va gusta succesul pe scena, iar ofertele pentru spectacole vor incepe sa curga, Marina nu va mai fi multumita cu rolul de simpla asitenta TV in cadrul emisiunii Rai, da buni.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole