Maksim Chmerkovskiy

Care este valoarea netă și salariul lui Maksim Chmerkovskiy?

Maksim Chmerkovskiy este un dansator, coregraf și instructor american-ucrainean, care are o netă de 8 milioane de dolari. Maksim Chmerkovskiy a devenit cunoscut pentru capacitatea sa de a dans ca unul dintre dansatorii profesionisti din serialul de televiziune american „Dancing with the Stars”. De asemenea, a fost prezentat în diferite producții de teatru în.

Tinereţe

Chmerkovskiy sa născut pe 17 ianuarie 1980 la Odesa, Ucraina, care făcea parte din Uniunea Sovietică la acea vreme. Părinții lui sunt Aleksandr și Larisa Chmerkovskiy și sunt un frate tânăr, Valentin, care este și dansator profesionist. Tatăl său este evreu, în timp ce mama lui este creștină.

La vârsta de patru ani, Chmerkovskiy a început să danseze după ce părinții l-au înscris la o școală de educație estetică. Scopul școlii a fost de a pregăti copiii să devină domni și doamne și a inclus lecții pe subiecte precum maniere și în sală. Abilități de în ale lui Chmerkovskiy au fost evidente încă de o vârstă fragedă și la început să concureze la concursuri de dans. De asemenea, îi plăcea înotul, fotbalul și tenisul, precum și schiul. Când avea 13 ani, și-a rupt piciorul în timp ce schia și medicii au crezut că ar putea avea complicații pe termen lung cu piciorul. Cu toate acestea, din fericire, și-a revenit pe deplin și a dansat din nou șase luni mai târziu.

În 1994, când Chmerkovskiy avea 14 ani, familia a emigrat la Brooklyn, New York.

Chmerkovskiy a angajat la un restaurant local rusesc unde a dansat dansuri tradiționale ca divertisment și la început, de asemenea, să participe la concursuri în ca o modalitate de a câștiga bani. Când avea 16 ani, și-a ajutat să deschidă un studio de dans orientat spre tineret în Ridgewood, New Jersey, și o locație în mod special pentru că în Brooklyn există deja multe studiouri. În 2001, a avut primul succes major ca instructor de dans când și-a antrenat fratele și partenerul său, Diana, pentru a deveni prima pereche de în SUA care a câștigat o campionat mondial de juniori.

Cariera de dans

În timp ce preda, Chmerkovskiy a continuat el însuși să concureze la concursuri de dans. A început să concureze la nivel profesional la categoria Latină Internațională. La începutul anilor 2000, a obținut locul 2 în Statele Unite și locul 7 printre profesioniștii dansului din lume la categoria respectivă. A câștigat o serie de competiții între 2003 și 2005, inclusiv La Classique du Quebec, Philadelphia Dancesport Festival și Manhattan Dancesport Professional.

În 2006, Chmerkovskiy sa alăturat distribuției din „Dancing with the Stars” în al doilea sezon. El a fost în parteneriat cu actrița Tia Carrere și perechea sa clasat pe locul șase în competiție. În sezonul următor a fost asociat cu cântăreața Willa Ford și cei doi au ajuns pe locul șapte. Sezonul următor, sezonul, a avut mai mult succes trei, deoarece a ajuns în finală și a terminat pe locul la treilea cu partenerul Laila Ali. Pentru sezonul cinci, el a fost asociat cu Melanie Brown și perechea a ajuns pe locul doi. Chmerkovskiy a decis să nu se întoarcă la spectacol în al șaselea sezon, invocând că era prea stresat.

În 2008, Chmerkovskiy a decis să revină la „Dancing with the Stars” pentru al șaptelea sezon. El a fost asociat cu medaliatul cu aur la volei olimpic, Misty-May Treanor. Treanor a fost forțată să se retragă din competiție în săptămâna a treia, după ce și-a rupt tendonul lui Ahile în timpul antrenamentelor. În sezonul următor, Chmerkovskiy sa asociat cu actrița Denise Richards și perechea a fost eliminată pe locul doi. Nu sa descurcat mult mai bine în sezonul următor cu partenerul Debi Mazar, cei doi fiind a patra pereche eliminată.

În sezonul 10, Chmerkovskiy și partenerul său, Erin Andrews, au evoluat destul de bine împreună și au ajuns să ajungă pe locul trei. Pentru sezonul următor, Chmerkovskiy a dansat cu cântăreața și actrița, Brandy. De-a lungul acelui sezon, perechea sa performat foarte bine și a primit în mod constant scoruri mari, dar în cele din urmă au fost eliminate în semifinale, pe care mulți l-au considerat șocant, deoarece erau favoriți pentru a ajunge până la final. .

Laura Cavanaugh/Getty Images

Chmerkovskiy a lucrat apoi cu actrița Kirstie Alley. Cei doi au experimentat mai multe accidente în timp ce dansau împreună, deoarece piciorul lui Chmerkovskiy a cedat odată în timp ce dansa și apoi pantoful lui Alley ia căzut în timpul unei rutine o săptămână mai târziu. În sezonul următor, 13, Chmerkovskiy a dansat cu partenerul Hope Solo. Au venit în jocul a patra. Ulterior, Solo a susținut că Chmerkovskiy a fost destul de dur cu ea în timpul repetițiilor și a declarat că a pălmuit-o odată, deși afirmațiile nu au fost niciodată coroborate.

În sezonul 14, Chmerkovskiy a fost asociat cu Melissa Gilbert. Sezonul lor împreună a fost provocator, deoarece Gilbert a suferit o comoție ușoară după ce sa lovit cu capul de podea și a fost transportată de urgență la spital. Chmerkovskiy sa rănit și un mușchi la umăr la scurt timp după aceea. Cuplul a terminat în cele din urmă pe locul cinci. Sezonul 15 a fost un sezon All-Stars, iar Chmerkovskiy a fost partener cu fostul partener, Kirstie Alley. În cele din urmă, au fost eliminate în săptămâna 8.

Chmerkovskiy a decis apoi să-și ia o pauză de la „Dancing with the Stars”. A lipsit din sezoanele 16 și 17, dar a decis să revină în sezonul 18, când a fost asociat cu dansatoarea olimpică pe gheață, Meryl Davis. Cuplul sa descurcat foarte bine împreună, câștigând în cele din următorul spectacol în mai 2014. După victorie, Chmerkovskiy și-a luat din nou sau pauză de la spectacol și sa întors în sezonul 23. A fost asociat cu modelul Amber Rose și a fost eliminat. în săptămâna a șasea. De asemenea, a dansat în sezoanele 24 și 25, în parteneriat cu Heather Morris și, respectiv, Vanessa Lachey. În aprilie 2018, Chmerkovskiy a anunțat că a terminat oficial să lucreze ca profesionist la „Dancing with the Stars”.

În afara carierei sale cu „Dancing with the Stars”, Chmerkovskiy a lucrat și ca coregraf pentru spectacole din Las Vegas și a lucrat ca dansator pe Broadway. A creat și un spectacol autobiografic cu această frate numită „Maks & Val Live on Tour: Our Way”, care a făcut turnee prin țară în 2016. A apărut și în versiunea ucraineană a „The Bachelor” în 2011.

Viata personala

În 2009, Chmerkovskiy sa logodit cu o colegă profesionistă din „Dancing with the Stars”, Karina Smirnoff, a deși în cele din urmă s-au despărțit. Apoi sa întâlnit cu un alt profesionist de spectacol, Peta Murgatroyd, în 2012, până la despărțirea lor în 2013. Cu toate acestea, cei doi s-au întors împreună în anul următor și apoi s-au logodit în decembrie 2015. Au avut un fiu împreună în ianuarie 2017 și apoi s-au căsătorit în New York în iulie 2017.

Articolul precedentCe tehnici de nail art există?
Articolul următorLeona Lewis

Related Articles

Ultimele articole