Madonna divorteaza – stiri despre vedete

Madonna divorteaza – stiri despre vedete

Zvonurile privind divorţul cântăreţei americane Madonna de regizorul britanic Guy Ritchie continuă să ţină prima pagină a ziarelor, mai mult decât atât despărţirea oficială a devenit iminentă, potrivit tabloidului “The Sun”. În cursul verii, presa mondenă a indicat că Madonna şi Ritchie îşi vor anunţa divorţul în mod public după încheierea turneului.

Încă de la începutul anului, circulă zvonuri că cei doi ar fi în pragul divorţului după 8 ani de căsnicie, însă amândoi au negat vehement, insistând că nu intenţionează să se despartă.

Cu toate acestea, “The Sun” susţine că cei doi vor anunţa în curând divorţul, după ce nu au reuşit să menţină relaţia până când Madonna va încheia turneul său mondial “Sweet&Sticky” la sfârşitul acestui an.

“Deşi s-au depus eforturi, amândoi ştiau în adâncul sufletului că divorţul este în cărţi. Nu era decât o problemă de timp când acest lucru se va întâmpla”, a declarat o sursă pentru “The Sun”.

“S-au străduit, însă certurile lor scăpau de sub control”, a adăugat sursa. Cei doi alcătuiau o familie fericită din care mai făceau parte Rocco, Lourdes şi micuţului din Malawi, David Banda.

Articolul precedentAfla ce este sarutul pe gura
Articolul următorNicoleta Luciu a nascut

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole