Machiajul permanent poate desfigura fata – frumusetea ta naturala

Machiajul permanent poate desfigura fata – frumusetea ta naturala

Machiajul permanent poate desfigura pe termen lung. Practicat de peste 8 milioane de femei din SUA, machiajul permanent, un fel de tatuaj al buzelor, pleoapelor si genelor, poate desfigura persoanele cu alergii.

Doctorii cunosc de mult reactiile care pot sa apara la astfel de injectii, dupa cum apare publicat in Jurnalul de medicina din Anglia.
In 2004, Institutul american de cosmetice intradermale din Arlington, Texas, a schimbat multe tipui de cerneala dupa ce au fost implicati in mai multe probleme sesizate administratiei americane de alimentatie si medicamente.

Pentru a intelege cat dureaza desfigurarea, Masja Straetemans, angajata la central de prevenire si control al bolilor, impreuna cu colegii ei au reintervievat 92 de femei ce au avut probleme cu aceasta procedura.

Peste 90% au suferit de umflaturi, dureri si mancarimi, iar 80% au facut galme. Reactiile dureaza intre cinci luni si trei ani. “La 68% din pacienti alergiile nu se terminasera la momentul interviului” ne spune Straetemans.
Conform oficiului de cosmetice si culori “alergiile la tatuaje apar foarte rar. Dar cand apar pot sa fie foarte problematice deoarece este dificila indepartarea pigmentilor. Ocazional oamenii pot sa faca alergii la tatuaje pe care le au de ani de zile.”

“Atat consumatorii cat si medicii specializati trebuie sa sesizeze reactiile negative ale machiajului permanent departamentului de sanatate.”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole