Machiaj pentru ochi albastri

Machiaj pentru ochi albastri

     O variatiune a machiajului „ochi de pisica” este cel realizat cu tus de diferite culori. In cazul ochilor albastri sau verzi, efectul poate fi spectaculos.
    
     Se porneste de la aceeasi baza mata – se foloseste fond de ten sau un produs special conceput in acest scop. Baza se aplica pe intreaga pleoapa superioara si pana la sprancene.
    
     Fardul de pleoape, in machiajul clasic ochi dmachiaj-pentru-ochi-albastrie pisica, era cat mai subtil, mai mult cu rol de corectare a formei ochiului. De data aceasta puteti sa va jucati mai mult; va recomandam sa aplicati umbrele la sfarsit, cand aveti o imagine de ansamblu. Apoi, dupa ce ati descoperit ce va sta bine, data viitoare cand realizati machiajul respectati ordinea corecta.
    
     Ce culori alegem ?
    
     Aici singura limita este cea a bugetului… nu puteti cumpara sapte culori de tus pentru ochi pentru a descoperi care va avantajeaza, nu-i asa? De aceea iata cateva indicii care speram sa va ajute.

    
     Nuante complementare
    
     Albastru – portocaliu, verde – rosu, galben – violet: iata ciclul culorilor complementare. Legile culorilor spun ca doua culori complementare alaturate se pun in valoare reciproc si par mai intense.
     Pe acest principiu, in extremis, ar trebui sa optati pentru portocaliu in cazul ochilor albastri sau rosu in cazul ochilor verzi. NU faceti asta, va rugam. Alegeti in schimb nuante care sa contina aceasta culoare – de exemplu un maro-ruginiu pentru ochii albastri, un burgund pentru ochii verzi.
    
    
     Nuante metalice
    
     Pentru o seara in club… Argintiu sau auriu. Nici nu trebuie sa spunem mai mult. Recomandarea noastra insa este sa nu renuntati de tot la conturul negru (sau maro), fie el realizat cu creion contur, fie cu tus, si sa aplicati tusul argintiu sau auriu peste, jucandu-va eventual si cu efecte mai futuriste.   


Articolul precedentMancare Paste – reteta mancare Paste
Articolul următorPoezie de Paste

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole