Mac Miller

Valoare netă Mac Miller:Mac Miller a fost un rapper american care avea o avea netă de 9 milioane de dolari la momentul morții sale, în 2018. Mac Miller a intrat în industria muzicală când era încă în adolescență. Miller a fost descoperit de Rostrum Records, prieteniei sale cu rapper Wiz Khalifa care a semnat recent cu președintele casei de discuri Benjy Grinberg. Mai târziu și-a creat propria casă de discuri, REMember Records. În afara propriei sale cariere muzicale, Miller a acționat frecvent ca producător și a asistat un număr de artiști cu producția de single-uri și albume. Mac sa luptat cu dependența de droguri de-a lungul întregii sale cariere, ceea ce a dus în cele din urmă la dispariția lui prematură. După moartea sa, Mac Miller a fost nominalizat după un premiu Grammy pentru cel mai recent album al său, „Swimming”.

Viața timpurie: Malcolm James McCormick 19 ianuarie 1992 în Pittsburgh. A fost crescut într-o familie de evrei alături de fratele său. Mama lui este evreică, în timp ce tatăl său este creștin. În ciuda educației lor evreiești, ambii băieți au urmat o școală catolică din cauza programelor de atletism foarte apreciate ale instituției și a notorietății sale academice. Mac Miller a devenit obsedat de muzică încă de la vârsta fragedă, și până la vârsta de șase ani, putea să cânte la tobe, chitară, bas și pian.

Deși Miller sa văzut inițial devenind cântăreț, la vârsta de 14 ani a gravitat spre rap. Până la vârsta de 15 ani, urma serios o carieră cu normă întreagă ca rapper și a încetat să mai facă sport pentru a se concentra asupra obiectivelor sale. Primul său nume de scenă a fost „EZ Mac”, dar mai târziu la schimbat în „Mac Miller”.

Carieră: După ce a lansat o serie de mixtape-uri premiate în adolescență, Miller a reușit cu mixtape-ul său „KIDS”, după ce a semnat cu Rostrum Records. În 2011, a lansat un mixtape-ul „Best Day Ever”, care conținea single-ul „Donald Trump”, câștigător de platină. În acel an, el și-a lansat albumul independent de studio de debut, „Blue Slide Park”. Albumul a obținut certificarea de aur, dar a primit recenzii mixte.

După ce a lansat mixtape-ul „Macadelic”, Miller a fondat casa de discuri REMember Records. În această perioadă, Miller a apărut în reality show-ul „Mac Miller and the Most Dope Family”, care a durat șase episod. A fost reînnoit pentru un al doilea sezon în 2014. În 2013, a lansat un album cu piese pur instrumentale sub alter ego-ul Larry Fisherman. În acel an, el a colaborat și cu Ariana Grande la single-ul ei „The Way”. Pentru a încheia 2013, a lansat cel de-al doilea album de studio, „Watching Movies with the Sound Off”, care a primit recenzii puternice.

După ce a lansat mixtape-ul „Faces”, Mac Miller a semnat un acord de distribuție între REMember Records și Warner Bros. Records. Rezultatul a fost albumul „GO:OD AM”, care a vândut 87.000 de unități și a conținut single-ul de platină „Weekend”. Următorul său album a fost „The Divine Femine” și îl prezintă pe Mac Miller cântând pe majoritatea melodiilor. Ultimul al lui Miller a fost „Swimming”, care conține albumul single-ul „Self Care”. Piesa a urcat pe locul 33 în topuri după moartea lui, ceea ce a reprezentat un record în carieră pentru rapper.

Probleme juridice: Mac Miller sa confruntat cu diverse probleme juridice de-a lungul carierei sale. În 2011, a fost arestat pentru posesie de marijuana și a petrecut noaptea în închisoare. În 2012, Miller a fost dat în judecată de către producătorul Lord Finesse pentru că a folosit o eșanție fără permisiune. Deși Finesse a încercat un proces de 10 milioane de dolari împotriva lui Miller, cazul a fost soluționat în afara instanței pentru o taxă nedezvăluită. În 2015, Miller a fost dat din nou în judecată pentru că a folosit o mostră fără permisiune, de date aceasta de către trupa Aquarian Dream pentru 150.000 de dolari.

În 2018, Miller a fost arestat pentru că a condus sub influență și a lovit și a fugit. Și-a izbit mașina într-un stâlp de utilitate și a încercat să fugă pe jos. Poliția a urmărit pur și simplu plăcuța de înmatriculare și la găsit pe Mac Miller acasă. El a fost arestat, eliberat pe cauțiune și acuzat de două acuzații de DUI – deși a murit înainte de a putea continua.

(Fotografia de Jamie McCarthy/Getty Images)

Abuzul de substanțe: pentru a face față unei lupte de-a lungul vieții cu depresia, Mac Miller a început să se drogheze în mod intens în 2012. În timpul turneului în acel an, a devenit dependent de prometazină „lean”, un cocktail. de droguri compuse din sirop de tine, băuturi răcoritoare, și bomboane tari. De-a lungul următorilor câțiva ani, Miller a mers înainte și înapoi între a fi treaz și a consuma droguri zilnic. În unele cazuri, a rămas treaz pentru perioade lungi de trei luni sau mai mult. Mai în 2017, totuși, Mac Miller a revenit la o auto-dozare obișnuită de diferite medicamente.

Relații: în timpul școlii gimnaziale, Mac Miller și-a cunoscut iubită de lungă durată, Nomi Leasure. În cea mai mare parte a vieții sale de adult, Mac a fost într-o relație permanentă cu Leasure. În 2016, s-au despărțit definitiv. Spre sfârșitul vieții, Mac a început o relație cu cântăreața Ariana Grande. S-au despărțit în 2018, cu aproximativ patru luni înainte de moartea lui.

Deces: Pe 7 septembrie 2018, Mac Miller a fost găsit mort în casa lui. Ulterior a fost dezvăluit că a murit din cauza unei supradoze de droguri după ce a luat cocaină, fentanil și alcool. După moartea sa, Fondul Mac Miller a fost înființat pentru a ajuta artele tinerilor, programele de construire a comunității și muzicienii care se luptă cu abuzul de substanțe.

În 2019, trei bărbați au fost arestați în legătură cu moartea lui Mac Miller. După cum sa dovedit, Mac Miller i sa vândut fără să vrea fentanil, când de încercare doar să cumpere Percocets, un analgezic care conține oxicodonă. A cerut și cocaină și Xanax. Din păcate, el a primit pastile care erau puternic îmbinate cu fentanil, un medicament care poate provoca cu ușurință supradoze, deoarece este de 50 până la 100 de ori mai puternic decât morfina. Bărbatul care a vândut drogurile lui Miller, precum și alți doi bărbați care se află mai sus în lanțul de aprovizionare cu droguri, au fost acuzați de conspirație și distribuire de droguri soldate cu moartea.

Câștiguri din carieră: în timpul carierei sale, Mac Miller a câștigat cel puțin 20 de milioane de dolari înainte de impozite și diverse taxe. El a câștigat suficient pentru a fi unul dintre cei 10 rapperi cu cele mai mari câștiguri de pe planetă trei ani la rând, din 2012 până în 2014. În acei ani, a câștigat 6,5 milioane de dolari, 6 milioane de dolari și, respectiv, 7 milioane de dolari, pentru un total de 19,5 milioane de dolari.

Moșie: În testamentul său, Mac Miller și-a numit mama, tatal și fratele drept beneficiar. Documentele legale au dezvăluit că doar o mică parte din averea lui sa ridicat la 4,48 milioane de dolari. This sumă provenea în mare parte din conturile sale bancare și din cele 200 de acțiuni ale lui Facebook, care valorează 32.000 de dolari. Restul patrimoniului său provenea din colecția sa de mașini, obiecte de colecție, artă și alte obiecte potențiale valoroase, însumând un total de 9 milioane de dolari.

Articolul precedentMichael Oher
Articolul următorRobert Kraft

Related Articles

Ultimele articole