Lyfe Jennings

Valoarea netă a lui Lyfe Jennings: Lyfe Jennings este o cântăreață, compozitoare, producător de discuri și instrumentist american de R&B și soul, care are o netă de 500 de mii de dolari.

Tinereţe:Chester Jermain Jennings, mai cunoscut sub numele de Lyfe Jennings, sa născut pe 3 iunie 1978, în Toledo, Ohio. El este dintr-o familie muncitoare și este copilul mijlociu dintr-un total de cinci copii. Și-a pierdut tatăl la o vârstă fragedă – fapt la care face referire în melodiile sale „Ghetto Superman” și „More Than A Girl” (ambele de pe albumul său din 2006 „The Phoenix”). În adolescență, Jennings a cântat cu un grup muzical numit The Dotsons. Grupul includea și fratele său și doi dintre verii lor. S-au desființat la începutul anilor 1990. De asemenea, pe când era adolescent, Jennings a început să aibă probleme cu legea – a fost trimis la închisoare pentru prima dată când avea doar paisprezece ani. El ar ajunge să ispășească zece ani de închisoare pentru o acuzație de incendiere. În timp ce era în închisoare, Jennings a început să-și schimbe viața. Acolo,

Cariera: După ce a ieșit din închisoare, Jennings sa întors la muzică și a încercat să-și relanseze cariera muzicală. La doar două zile după lansarea sa în decembrie 2002, a înregistrat un CD demo cu patru melodii. Și mai impresionant este faptul că doar o lună după eliberarea din închisoare, Jennings cânta muzica la renumitul teatru Apollo din New York, ca parte a show-ului Showtime In Harlem. Chiar dacă publicul de la Apollo la huiduit când a urcat inițial pe scenă pentru prima sa reprezentație, prestația sa ia cucerit. Cu siguranță nu este ajutor că Jennings cântărețul tău tipic de R&B – el cântă la chitară, bas și pian și le integrează pe toate în muzica sa.

(Fotografia de Mike Windle/Getty Images pentru BET)

În timpul scurtei sale „reședințe” la Apollo, Jennings a vândut de fapt aproximativ 1.000 de exemplare ale demonstrației sale de patru melodii. Același demo a început să atragă și interesul marilor case de discuri. Încurajat de succesul său din ce mai mare, Jennings a mușcat glonțul și sa mutat la New York pentru a continua să urmeze o carieră în muzică. A reușit să obțină un contract de înregistrare cu Sony Urban Music, iar în 2004 și-a lansat albumul de studio de debut, „Lyfe 268-192”. Numărul se referă la numărul timpului i sa atribuit în ce era în închisoare. În special, single-ul „Must Be Nice” de pe albumul a avut rezultate bune și a fost chiar nominalizat la premiile Billboard R&B/Hip-Hop din acel an. În plus, „Lyfe 268-192” a ajuns pe locul 9 în topul Billboard Hot 200 și în cele din urmă a vândut peste 1 milion de exemplare. După succesul comercial lent al albumului, Jennings sa dedicat muncii mai orientate spre hip-hop, ceea ce a dus la al doilea album al său „The Phoenix” (2006). „The Phoenix” are apariții în oaspeți de Three 6 Mafia și Young Buck.

Jennings și-a lansat cel de-al treilea album de studio, „Lyfe Change”, în 2008. A avut o apariție a rapperului TI. Apoi a schimbat eticheta și a semnat un acord cu Warner Bros. Primul său album cu Warner Bros. a fost „I Still Believe”. lansat în august 2010. Artiștii invitați ai albumului includ Bryan-Michael Cox, Warryn Campbell, Fabolous, Bobby Valentino, Ludacris, Anthony Hamilton și Jazmine Sullivan. El a anunțat că „I Still Believe” (pe atunci încă provizoriu intitulat „Sooner or Later”) va fi ultimul său album, dar nu ține această declarație. A lansat albumul „Lucid” în octombrie 2013, cu casa de discuri Mass Appeal. A urmat „Tree of Lyfe” (2015), pe care a înregistrat-o în principal în studioul său de acasă din Greenwood, Mississippi. A lansat albumul „

Viața personală plus față de prima sa viață: În închisoare pentru incendiere, Jennings a ispășit o a doua pedeapsă cu închisoarea. A doua sa activitate, dupa 2010, a fost de trei ani, ce a pledat vino ca a condus sub influență, a fugit și a încercat să eludeze poliția, deținerea unei arme de foc de către un infractor condamnat și a descărcat o armă. lângă o stradă. Acuzațiile au provenit dintr-o altercație în care a intrat cu o fostă iubită în 2008.

Related Articles

Ultimele articole