Lucruri pe care barbatii le urasc in pat

41Doamnelor si domnisoarelor, sunteti ingrijorate ca ati putea lasa o impresie gresita iubitilor vostri in pat? Desi nu merg pentru toata lumea, urmatoarele sfaturi au rolul de a te feri de lucrurile pe care nu le plac barbatii.

Barbatii nu vor un partener pasiv in timpul sexului. Unele femei ajung sa leneveasca si sa stea in timpul sexului, asteptand ca placerea sa se intample. Fii activa, exprima-te prin sunete si atingeri, il va ajuta pe partenerul tau sa stie ce iti place in timpul sexului si ca nu este lasat balta in intuneric.

Unele femei cred gresit ca barbatii nu se bucura de saruturi. Dar barbatilor le place sa fie sarutati, la fel ca si femeilor, saruturile pe intregul corp trezesc pasiunea in dormitor.

Uneori, controlul situatiei este lasat tot pe seama barbatului. Femeile nu trebuie sa fie fricoase si trebuie sa ia putin controlul, uneori, adeseori, barbatilor le place sa li se spuna ce sa faca in dormitor.

Trateaza-ti partenerul sensibil. Nu te concentra doar pe tine, ajuta-ti partenerul sa simta toata placerea pe care o simti si tu.

Da putina placere pentru a primi putina placere. Barbatii au uneori impresia ca femeile nu se bucura sau nu le pasa de sex. Arata-i ca esti darnica, ca te implici si ofera-i putina placere. Cu siguranta situatia va fi reciproca.

Nu-ti fie frica sa te lasi purtata de val si sa te exprimi vocal, daca simti. Femeile isi reprima exprimarea placerii, mai ales in timpul sexului. Putin zgomot iti va incuraja partenerul si ii va fi mai usor sa inteleaga ce iti place.

Daca esti ingrijorata ca viata sexuala este plictisitoare, intra in actiune! Mentine-ti activitatile proaspete cu un nou outfit si cu o noua bucurie.

Barbatii vor sa se simta doriti. Ia initiativa si arata-i iubitului tau ca vrei sa faci sex cu el. Initiaza si tu sexul din cand in cand si se va bucura partenerul tau ca se mai schimba lucrurile in pat.

Starea de spirit la care te-ai chinuit atat sa ajungi poate fi ruinata daca incepi sa faci curat dupa sex. Nu te purta de parca intimitatea ti-a stricat patul si ti-a deranjat casa.

Nu-ti fie frica sa vorbesti. In timp ce vorbitul prea mult pe diverse subiecte vor ucide speranta, multa lume se bucura de dirty talk sau de apreciere.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole