Lori Greiner

Valoarea netă a lui Lori Greiner: Lori Greiner este un designer american de bijuterii și judecător de televiziune de realitate pentru Shark Tank , care are o netă de 150 de milioane de dolari. Grenier este un inventator și antreprenor care a creat peste 700 de produse și deține 120 de brevete americane și internaționale.

Viața timpurie:  Lori Greiner sa născut pe 9 decembrie 1969, în Chicago, Illinois. Ea a crescut în Near North Side din Chicago, a doua fiică a unui dezvoltator imobiliar și a unui psiholog. Părinții ei au divorțat când ea avea opt ani. Ea și-a luat licența în comunicare, cu accent pe jurnalism, de la Universitatea Loyola din Chicago. A lucrat pentru Chicago Tribune în timp ce era la facultate. Ea a plănuit inițial să fie dramaturg. Ea făcea și vindea bijuterii.

Cariera: La mijlocul anilor ’90, Lori Greiner a proiectat un organizator din plastic care să țină până la 100 de perechi de cercei. Organizatorul ei de cercei a fost luat de JC Penney înainte de sezonul sărbătorilor și a fost un mare succes. În primele șase luni de activitate, Greiner a semnat un acord pentru a crea produse pentru JC Penney. În decurs de un an, vindea produsele la TV prin cablu; în timpul primei ei apariții, ea a vândut 2.500 de organizatoare de cercei în doar două minute. Organizatorul ei de cercei a câștigat peste 1 milion de dolari în decursul anului și sa vândut instantaneu atunci când a debutat pe Home Shopping Network. Profiturile de la organizatorul ei de cercei i-au permis să plătească împrumutul de 300.000 de dolari pe care a luat-o pentru a produce în 18 luni. În trei ani, afacerea lui Greiner a adus vânzări de peste 10 milioane de dolari. Până în 2010, Greiner’

(Fotografia de Neilson Barnard/Getty Images)

Cele mai multe dintre produsele ei sunt organizatoare care variază în prețuri de la 16 USD pentru o cutie mică de bijuterii anti-pătrundere la 299 USD pentru un dulap de bijuterii care se rotește, cu oglindă. Ea realizează 80% din vânzări prin QVC, canalul de cablu 24 de ore pe zi. Din 2000, ea a găzduit o emisiune lunară populară pe QVC numită „Creații inteligente și unice de Lori Greiner”, care este una dintre cele mai longevive emisiuni de pe rețea.

Ea a dezvoltat peste 700 de produse pentru bărbați și femei, oferind cumpărătorilor soluții pentru a-și organiza totul, de la bijuterii și machiaj la telecomenzi, pulovere ținute sub paturi și chiar materiale pentru gătit. Ea deține peste 100 de brevete pentru produse sale în SUA și în străinătate.

În 2011, ea a fost invitată la primul simpozion de antreprenoriat al femeilor Biroului de brevete și comerciale din Statele Unite.

Produsele Greiner sunt prezentate în mod regulat în reviste precum O The Oprah Magazine , InStyle , Woman’s Day și Family Circle . Ea a fost, de asemenea, prezentată în Parade , Financial Times , Forbes , Success și Entrepreneur și a apărut pe The View , Bloomberg , CNN și multe altele. Safekeeperul ei inițial de argint a fost ales drept unul dintre lucrurile preferate ale lui Oprah.

În 2012, Lori sa alăturat popularului reality show de televiziune Shark Tank ca unul dintre judecători. În 2014, investiția ei în Scrub Daddy, o company care produce un burete de uz casnic care schimbă textura, a fost remarcată drept unul dintre cei mai mari succes din istoria Shark Tank . Greiner a vândut peste 2 milioane de bureți Scrub Daddy într-o singură zi pe QVC. Alte investiții timpurii ale Greiner în Shark Tank includ Bantam Bagels (mini covrigi umplute), Squatty Potty, Readerest, Paint Brush Cover, Hold Your Haunches, Drop Stop, FiberFix, Simply Fit Board, Sleep Styler și Screenmend.

În 2014, ea a fost autoarea cărții Invent It, Sell It, Bank It!: Make Your Million-Dollar Idea Into a Reality , care a ajuns pe locul 3 în lista de bestseller-uri a Wall Street Journal.

Shark Tank a intrat în cel de-al 11-lea sezon în 2019 și a câștigat Premiile Primetime Emmy pentru programul de realitate structurată remarcabil în 2014, 2015, 2016 și 2017.

Lori este, de asemenea, un vorbitor plătit pentru companii de profil, cum ar fi Chase, IBM, Adobe, PayPal, Coldwell Banker și American Heart Association, pentru a numi doar câteva.

Viața personală:  Lori Greiner este căsătorită cu Dan Greiner. S-au întâlnit la un bar numit Kincaid’s din cartierul Lincoln Park din Chicago în 1996, deși nu au început să se întâlnească până în 2000, în ciuda scânteii pe care o aveau. A fost controlor asistent înainte de a se alătura Lori’s For Your Ease Only în 1999. Lori și Dan s-au căsătorit în 2010. El este CFO al companiei soției sale.

Lori Greiner este adesea numită „Regina QVC”.

Lori este o bufniță de noapte. Ea se culcă la 2 dimineață pentru că se energizează noaptea. Înainte de culcare, face mereu mișcare pentru că o adoarme. În timp ce se află pe banda de alergare, se uită la emisiunile pe care le-a înregistrat, iar preferatele ei includ Empire, House of Cards și Bloodline.

Lori a colaborat cu Charitybuzz pentru a strânge peste 126.000 USD pentru unele dintre cauzele și preferate, cum ar fi The Trevor Project, Kind Campaign, CASA pentru copii și Chicago Police Memorial Foundation. Ea donează, de asemenea, diferite organizații umanitare în fiecare an, inclusiv Armatei Salvării și Habitat for Humanity.

Repere salariale: Lori Greiner câștigă aproximativ 5 milioane de dolari pe an din afacerea ei Numai pentru ușurința ta și pentru rolul ei din Shark Tank de la ABC . Ea câștigă 50.000 de dolari pe episod sau 1,2 milioane de dolari pe sezon pentru Shark Tank .

Imobiliare: Lori și Dan Greiner au o casă în Chicago și o în suburbana Philadelphia, lângă sediul QVC.

Articolul precedentMichael Moore
Articolul următorFamilia Kardashian

Related Articles

Ultimele articole