Lili Sandu se lauda cu experientele ei sexuale

Lili Sandu se lauda cu experientele ei sexuale

Cantareata si iubitul ei, James, au fost surprinsi de paparazzii Ciao! la mare, la inceputul lunii mai .
Mai multe imagini si detalii in Revista Ciao! Indragostita lulea de un chirurg din Londra, care i-a devenit iubit in urma cu trei luni, cantareata nu vrea in ruptul capului sa afle ce ii rezerva astrele alaturi de James. Desi nu crede in horoscop, vedeta a trlili-sandu-se-lauda-cu-experientele-ei-sexualeas deja o concluzie personala despre zodia capricorn, in care este nascut iubitul ei englez, declarandu-se multumita de prestatia acestuia in dormitor.

Cu toate ca relatia ei cu englezul James este la inceput, se pare ca lucrurile merg struna intre cei doi amorezi. Cel putin asta lasa Lili Sandu sa se inteleaga. Zilele trecute artista a recunoscut
intr-un cerc de prieteni ca viata ei sexuala este de nota 10. Pe langa multele puncte comune – inclusiv muzica, James avand amenajat la Londra un ministudio – pe care le-au descoperit in timp, Lili a scos in evidenta si calitatile iubitului ei numai de ea stiute. Desi acesta nu a fost de fata, afirmatiile facute de Lili sunt mai mult decat un compliment pentru James. „Capricornii sunt foarte buni la pat! Eu nu cred in zodii si nu am citit asta nicaieri. Stiu din proprie experienta, iar James este capricorn”, a fost auzita Lili Sandu spunand. Din cauza distantei Bucuresti-Londra, Lili si James reusesc sa se vada doar in weekenduri, cand sunt nedespartiti. Paparazzii de la Ciao!, care a aparut miercuri pe piata, i-au surprins pe cei doi indragostiti intr-un moment de tandrete, chiar pe strada.

Parintii il stiu doar din poze

Cantareata si chirurgul prefera sa se bucure de fiecare moment petrecut impreuna. Prin urmare, englezul a insotit-o cu placere pe Lili si la cateva concerte prin tara, insa, deocamdata, el nu a fost prezentat oficial parintilor cantaretei. Potrivit unor persoane din anturajul artistei, aceasta si-a informat parintii ca este fericita alaturi de James si chiar le-a aratat acestora poze cu iubitul ei.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole