La ce foloseste preludiul-ce este preludilu-cum facem dragoste-la ce nivel poate ajunge dragostea facuta de noi

La ce foloseste preludiul-ce este preludilu-cum facem dragoste-la ce nivel poate ajunge dragostea facuta de noi

Preludiul consta in pregatirea partenerei pentru actul sexual.

Este faza de excitatie, fiind foarte importanta pentru femeie, deoarece , prin neglijarea ei , femeia se excita mai greu, isi incepe contactul propriu-zis insuficent pregatita, ceea ce determina nemultumire,existind posibilitatea de a nu ajunge la orgasm.

Lasindu-te liber dus de o oarecare fantezie, iti poti imbogati viata sexuala – in loc s-o lasi sa devina o rutina plictisitoare – dar totul cu o limita, nu atit incit sa nu mai simti caldura si contactul senzual cu persoana de linga tine.

Preludiul este o faza deosebit de importanta a actului sexual, deoarece de aceasta faza depinde reusita actului sexual propriu zis. In aceasta faza, multiplele aspecte care se petrec sunt de fapt forme de manifestare a afectiunii reciproce, dar si o modalitate de a obtine o inalta stare de tensiune sexuala.

Din acest punct de vedere , cei doi parteneri se gasesc in pozitii diferite: barbatul prin insasi psihologia lui este mai agresiv decit femeia, face risipa de gesturi si energie, mai ales prin saruturi, mingiieri etc. Femeia, a carei tensiume sexuala urca lent, beneficiaza de plusul ei afectiv, este mai indragostita si sensibila la orice gest, cuvint, semn care demonstreaza reciprocitate si intra in ritm cu partenerul.

Nimic nu este mai stimulant pentru barbat decit sa simta nu numai ca partrenera raspunde gesturilor, dorintelor lui, dar ca aceasta este viu cuprinsa de aceleasi dorinte, pina la pragul de a deveni ea initiatoarea a ceea ce urmeaza. Aceste modificari cer timp, mai scurt sau mai lung, in functire de fiecare.

Tot ceea ce conduce la un act sexual complet, tot ceea ce este placut pentru ambi parteneri, este permis.

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. mda….dar barbatii in general nu sunt dispusi sa faca un preludiu..oricum,ca femeie va dau dreptate un act sexual reusit este cel inceput cu un preludiu..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole