Kimberly Guilfoyle

Valoarea netă și salariul Kimberly Guilfoyle: Kimberly Guilfoyle este un avocat american și o personalitate a știrilor prin cablu, care are o netă de 25 de milioane de dolari. Ea este probabil cunoscută pentru că a fost co-gazdă a filmelor „The Five” și „Outnumbered” de pe Fox News Channel. Ea este un oficial de top al campaniei Trump. Ea este, de asemenea, remarcată pentru a fi fosta soție a politicianului democrat din California, Gavin Newsom. Au fost căsătoriți din 2001 până în 2006. În 2018 a început să se întâlnească cu Donald Trump Jr.

Viața timpurie: Kimberly Guilfoyle sa născut pe 9 martie 1969 în San Francisco, California. Ea a crescut în Districtul Mission din San Francisco și în Westlake, Daly City, California. Mama ei Mercedes a fost o profesoară de educație specială din Puerto Rica. Din păcate, ea a murit de leucemie când Kimberly avea doar unsprezece ani. Tatăl ei Anthony Guilfoyle sa născut în Ennis, County Clare, Irlanda și a emigrat în Statele Unite în 1957, la vârsta de 20 de ani. Deși încă nu era cetățean american, a fost recrutat în 1958 și a servit patru ani în armată. A devenit muncitor în construcții apoi investitor imobiliar și până la moartea sa în 2008.

Kim a absolvit magna cum laude de la Universitatea din California Davis. Și-a primit doctoratul în drept de la Universitatea din San Francisco în 1994. În timpul facultăților de drept, a făcut lucrări de model pentru Victoria’s Secret și Macy’s, precum și stagiari la biroul procurorului din San Francisco. Ulterior, Guilfoyle a studiat la Trinity College din Dublin, Irlanda, unde a publicat cercetări despre drepturile copiilor și Dreptul Comunității Economice Europene.

Cariera în drept:Guilfoyle a lucrat pentru scurt timp ca procuror în San Francisco, după facultatea de drept, cu toate acestea, și-a pierdut locul de muncă în 1996, când noul procuror Terence Hallinan a concediat 14 procurori. Apoi sa mutat la Los Angeles, unde a petrecut patru ani lucrând ca procurator adjunct. Aici a lucrat la cazuri pentru adulți și minori pentru violență domestică, narcotice, răpiri, jaf, incendiere, agresiune sexuală și omucidere. Pentru munca sa, ea a primit mai multe premii, inclusiv procurarul lunii. În 2000, ea a fost reangajată la biroul procurorului districtual din San Francisco, deoarece asistentul DA Guilfoyle a obținut o condamnare în timp ce urmărea împreună cu James Hammer în cazul People v. Noel and Knoller din 2002. Cazul a fost un proces de crimă de gradul doi care a implicat rănirea unui câine. Atât Guilfoyle, cât și cazul au câștigat atenția internațională. În 2008,

Mass-media și televiziune:Guilfoyle sa mutat la New York în ianuarie 2004 pentru a găzdui programul „Ambele părți” de la Court TV. Ea a lucrat și ca analist juridic la „Anderson Cooper 360”. Guilfoyle sa alăturat Fox News în 2006 ca gazda emisiunii de weekend „The Lineup”. Spectacolul a fost anulat un mai târziu. Ea a rămas obișnuită pentru Fox News și a fost ulterior selectată ca co-gazdă a „The Five” în 2011, unde a rămas gazdă până în 2018. Ea a început să găzduiască „Outnumbered” în mod regulat în 2014, până când show-ul a stabilit o gazdă permanentă. . Guilfoyle a început să apară săptămânal și pe segmentul recurent „Is It Legal?” pe „O’Reilly Factor” până când spectacolul a fost anulat în 2017. Guilfoyle a lansat o carte de sfaturi în 2015, „Making the Case: How to Be Your Own Best Advocate”. La fel, a fost invitată în fiecare joi la emisiunea de radio Kilmead and Friends a lui Brian Kilmead. Kimberly a găzduit și „Hannity”, „On the Record”, „Justice with Judge Jeanine” și „Fox and Friends”. Deși a semnat o prelungire a contractului pe termen lung cu Fox în iunie 2017, ea a părăsit rețeaua în iulie 2018.

Getty

Carieră politică: În decembrie 2016, rapoartele au spus că Guilfoyle era considerat ca secretar de presă pentru Donald Trump. În a fost selectat Sean Spicer, principalul loc de muncă. Ea și-a părăsit slujba la Fox News în 2018 pentru a lucra la America First Policies, un Trump Super PAC. În 2020, a fost raportat că Guilfoyle este membru al comitetului de finanțare al Comitetului Victoriei Trump. Campania Trump îi plătește lui Guilfoyle 180.000 de dolari pe an prin Parscale Strategy, compania proprie a managerului de campanie. Guilfoyle a asumat roluri ample de consiliere. În campania Trump 2020, Guilfoyle a gestionat o divizie de strângere de fonduri care la plătit pe socialistul Somers Farkas pentru a strânge bani.

Viața personală: Guilfoyle sa căsătorit cu Gavin Newsom, pe atunci supraveghetor al orașului San Francisco, în 2001. În 2003, Newsom a fost ales primar al San Francisco, iar Guilfoyle a devenit Prima Doamnă din San Francisco. Ea a purtat numele Kimberly Guilfoyle Newsom când s-au căsătorit. Căsătoria lor bilaterală a fost tensionată și au cerut divorțul în comun în ianuarie 2005. Divorțul a fost finalizat pe 28 februarie 2006.

Guilfoyle sa căsătorie cu moștenitorul de mobilă Eric Villency în mai 2006. Au avut un fiu, Ronan Anthony, pe 4 octombrie 2006. În iunie, cuplul și-a anunțat despărțirea. Divorțul lor a fost finalizat mai târziu în acel an.

În mai 2018, sa scurs că Guilfoyle se întâlnește cu Donald Trump Jr. după ce cei doi au fost văzuți participând împreună la un eveniment. Trump Jr. a fost separat de soția sa, Vanessa, la aceea vreme. Guilfoyle este un prieten de mult timp al familiei Trump.

Pe 4 iulie 2020, New York Times a raportat că Guilfoyle a fost testată pozitiv pentru COVID-19 în timp ce se află în Carolina de Sud, înainte de a fi pregătită să participe la evenimentul lui Trump de la Mount Rushmore. Sa întors la New York. Atât Donald Trump Jr., cât și fiul ei au fost testați negativ pentru COVID-19.

Imobiliare : În 2015, Kimberly a plătit 3,5 milioane de dolari pentru un apartament cu trei dormitoare în legendara clădire Beresford din Manhattan. Ea a scos la vânzare acest apartament în octombrie 2020 pentru puțin sub 5 milioane de dolari.

Articolul precedentAnfernee Penny Hardaway
Articolul următorBob Seger

Related Articles

Ultimele articole