Keyshia Cole

Care este valoarea netă a Keyshiei Cole?

Keyshia Cole este o cântăreață, compozitoare și producător de discuri R&B american, care are o netă de 8 milioane de dolari. Trei dintre cele șapte albume ale lui Cole au devenit platină. Ea a fost vedeta unui serial de realitate popular la BET numit „Keyshia Cole: The Way It Is” din 2006 până în 2008. Ea a câștigat apreciere la nivel național cu albumul ei de debut din 2005, „The Way It Is” și în continuare două albume, 2007. „Just like You” și „A Different Me” din 2008, ambele au ajuns pe locul 2 în „Billboard” 200 și pe locul 1 în topul albumelor R&B/Hip-Hop. Keyshia a câștigat o nominalizare la Soul Train Award pentru cea mai bună colaborare pentru „Trust” (împărtășită cu Monica) în 2009 și a primit patru nominalizări la Grammy: cel mai bun album R&B contemporan pentru „Just Like You”, cea mai bună colaborare rap/sung pentru „Let It”. Combina”

Cole a mai apărut în mai multe proiecte de film și televiziune, inclusiv „How She Move” (2007), „Keyshia Cole: All In” (2015), „Lip Sync Battle” (2017) și „Keyshia Cole: My New Life” ” (2019) și-a împrumutat vocea filmului animat pe computer din 2018 „Fermecător”. A apărut în 16 episoade din „Love & Hip Hop: Hollywood” în 2017 și a început să găzduiască emisiunea „One on One with Keyshia Cole” la Fox Soul în 2019. În martie 2021, Cole anunțat că se va retrage din afacerea muzicală. după lansarea unui ultim album.

Tinereţe

Keyshia Cole sa născut Keyshia Myeshia Johnson pe 15 octombrie 1981, în Oakland, California. Părinții ei biologici sunt Francine Lons și antrenorul de box Virgil Hunter, iar Keyshia nu la cunoscut pe Hunter sau nu a știut cine este tatăl ei biologic până în 2016, când avea 34 de ani. Se pare că Francine a avut șase copii cu șase tați diferiți, iar la vârsta de doi ani, Keyshia a fost adoptată de Leon și Yvonne Cole, care erau prieteni ai familii. Când avea 12 ani, Cole și fratele ei Sean l-au cunoscut pe MC Hammer și au înregistrat muzică cu el. Ulterior, Keyshia sa împrietenit cu Tupac Shakur, iar în 1996, acesta a rugat-o să colaboreze cu el la un proiect viitor; nu a avut niciodată șansa pentru că Tupac a fost ucis tragic în aceeași noapte. La vârsta de 16 ani, Cole sa implicat cu Centrul de Dezvoltare a Tineretului din East Oakland, și a urmat liceul Fremont, dar a abandonat înainte de absolvire (a început să lucreze pentru GED în 2015). La vârsta de 18 ani, sa mutat în Los Angeles și a început să colaboreze cu artiști din Bay Area precum Messy Marv și D’Wayne Wiggins de la Tony Toni Tone. După ce a fost prezentată lui Ron Fair de la A&M Records, Keyshia a fost semnat cu casa de discuri, iar Fair a devenit mentorul ei.

(Fotografia de Gabe Ginsberg/Getty Images)

Carieră

a inclus o apariție postumă a lui Tupac pe piesa „Playa Cardz Right”, precum și o colaborare cu Monica intitulată „Trust”. În 2009, Keyshia sa angajat în „A Different Me Tour”, primul ei turneu de cap de afiș, și sa bucurat de copertile „Vibe”, „Sister 2 Sister”, „WordUp!” și „Regele”. Cole a lansat albumul „Calling All Hearts” în decembrie 2010, iar primul single al albumului, „I Ain’t Thru”, a prezentat-o ​​​​pe Nicki Minaj. precum și o colaborare cu Monica intitulată „Încredere”. În 2009, Keyshia sa angajat în „A Different Me Tour”, primul ei turneu de cap de afiș, și sa bucurat de copertile „Vibe”, „Sister 2 Sister”, „WordUp!” și „Regele”. Cole a lansat albumul „Calling All Hearts” în decembrie 2010, iar primul single al albumului, „I Ain’t Thru”, a prezentat-o ​​​​pe Nicki Minaj. precum și o colaborare cu Monica intitulată „Încredere”. În anul 2009, Keyshia sa angajat în „A Different Me Tour”, primul ei turneu de cap de afiș, și sa bucurat de copertile „Vibe”, „Sister 2 Sister”, „WordUp!” și „Regele”. Cole a lansat albumul „Calling All Hearts” în decembrie 2010, iar primul single al albumului, „I Ain’t Thru”, a prezentat-o ​​​​pe Nicki Minaj.

Cel de-al cincilea album al lui Keyshia, „Woman to Woman”, a fost lansat în noiembrie 2012 și a ajuns pe locul 2 în topul Topului Albumelor R&B/Hip-Hop. Albumul a inclus single-ul „Enough of No Love”, o colaborare cu Lil Wayne. Următorul ei album, „Point of No Return” din 2014, a ocupat primul loc în topul albumelor R&B/Hip-Hop, iar în 2017, al șaptelea ei album, „11:11 Reset”, a fost lansat pe Epic Records de la Sony. La sfârșitul anului 2020, a fost anunțat că Cole și Ashanti vor participa la o bătălie de la Verzuz pe 12 decembrie, dar a fost amânată până pe 21 ianuarie 2021, după ce Ashanti a fost diagnosticat cu COVID-19. În februarie 2021, Cole a lansat single-ul „I Don’t Wanna Be in Love”, pe care la debutat în timpul bătăliei de la Verzuz. Pe lângă faptul că face propria muzică,

(Fotografia de Cindy Ord/Getty Images)

Viata personala

Keyshia a început o relație cu fostul jucător NBA Daniel Gibson în mai 2009 și s-au logodit în ziua de Anul Nou în 2010. L-au întâmpinat pe fiul Daniel Jr. pe 2 martie 2010. Cole și Gibson s-au căsătorit pe 21 mai 2011, într-un privat. ceremonie și a avut o altă ceremonie în Hawaii câteva luni mai târziu pentru că Daniel a vrut să-i dea Keyshiei nu a văzut-o. Weekendul nunții a fost filmat pentru serialul de realitate BET „Keyshia and Daniel: Family First”, care a început difuzarea în octombrie 2012. În timpul unui interviu din martie 2014, Cole a dezvăluit că ea și Gibson s-au despărțit, dar nu au divorțat oficial până când 2020. Keyshia a început să se întâlnească cu Niko Khale în 2018 și au avut un fiu, Tobias (născut la 1 august 2019), înainte de a-și pune capăt relației în octombrie 2020.

Related Articles

Ultimele articole