Kelly Slater

Valoarea netă a lui Kelly Slater:Kelly Slater este un surfer profesionist american, care are o netă de 25 de milioane de dolari. Cunoscut pentru priceperea și stilul său, Slater a fost numit de 11 ori campion mondial al Ligii de surf, un record pe care niciun alt surfer nu a putut să-l bată. La 20 de ani, a fost cel mai tânăr surfer care a câștigat titlul, iar la 39 de ani, a devenit cel mai în vârstă care a câștigat. Kelly la depășit pe surferul australian Mark Richards pentru a deveni cel mai mare succes campion din istoria surfului, după ce și-a câștigat la cincilea titlu mondial în 1997, iar un deceniu mai târziu, a câștigat evenimentul Boost Mobile Pro de la Lower Trestles pentru a deveni liderul din toate timpurile sportive în victorii în cariera. Slater a fost, de asemenea, primul surfer care a primit două scoruri perfecte în cadrul sistemului de punctare în două valuri al Asociației Profesioniştilor de Surfing (ASP), o performanță pe care a realizat-o la concursul Billabong Tahiti Pro din mai 2005; în iunie 2013,

Kelly a fost sponsorizată din 1990 în principal de companie de îmbrăcăminte de surf Quiksilver, dar în 2014, a părăsit Quiksilver pentru a colabora cu Kering și a creat Outerknown, o companie de îmbrăcăminte ecologică. A lansat o linie de plăci de surf în 2016 și are și propria companie de băuturi, Purps. Pe lângă cariera sa profesionistă de surfing, Slater la jucat pe Jimmy Slade în 27 de episod din „Baywatch” din 1992 până în 1996. A apărut în documentarul „The Endless Summer 2” (1994), în lungmetrajul „One Night at McCool’s” (2001). ), și videoclipul muzical „You Look So Fine” al lui Garbage (1999), iar el și-a împrumutat vocea filmului de animație „Surf’s Up” (2007). Kelly a publicat, de asemenea, două cărți: „Pipe Dreams: A Surfer’s Journey” (2003) și „Kelly Slater: For the Love” (2008).

Primii ani de viață: Kelly Slater sa născut Robert Kelly Slater pe 11 februarie 1972, în Cocoa Beach, Florida. Mama lui, Judy, era pompier și EMT, iar tatăl său, Stephen, deținea un magazin de momeli. Kelly are doi frați, Stephen și Sean, și a început să facă surf când avea doar 5 ani. Până atunci, Kelly avea 10 ani, câștigă mai multe evenimente pe divizia de vârstă de pe coasta Atlanticului și a câștigat un titlu de campionat american pe divizie de vârstă în 1984. A ajuns pe locul trei la campionatele mondiale de amatori din Anglia în 1986 și ulterior anul, a câștigat campionatul de juniori al Cupei Pacificului din Australia.

Cariera de surfing:Cunoscut sub numele de King Kelly, The GOAT și Michael Jordan of Surfing, Slater a devenit profesionist în 1990 și a câștigat Body Glove Surfbout în acel an. A câștigat primul titlu la Pipeline Masters din Hawaii în 1992 și a ajuns pe locul 6 în clasamentul din 1993. Începând din 1994, a fost campion mondial al Ligii de surf cinci ani la rând și a câștigat Triple Crown of Surfing în 1995, 1998. și 29. Kelly a câștigat 0 evenimente Championship Tour, inclusiv Mari Masters, Quiksilver Pro, Coke Classic, Billabong Pro și Hang Loose Santa Catarina Pro. În 2011, a fost încoronat deținătorul titlului mondial ASP pentru a 11-a oară, după ce a câștigat la Rip Curl Pro Search San Francisco. Dragostea lui Slater pentru surfing la inspirat să se implice în organizațiile de caritate care sunt dedicate conservării oceanelor și este membru al Sea Shepherd Conservation Society. Consiliul Consultativ pentru Advocacy Ocean. În 2010, a fost onorat de Camera Reprezentanților SUA în H. ​​​​Res. 792 pentru „realizările sale remarcabile și fără precedent în lumea surfingului și pentru că a fost un ambasador al sportului și un excelent model de urmat”. O statuie a lui Kelly a fost expusă în Cocoa Beach din 6 noiembrie 2010, ziua în care a câștigat la zecelea titlu mondial. 792 pentru „realizările sale remarcabile și fără precedent în lumea surfingului și pentru că a fost un ambasador al sportului și un excelent model de urmat”. O statuie a lui Kelly a fost expusă în Cocoa Beach din 6 noiembrie 2010, ziua în care a câștigat la zecelea titlu mondial. 792 pentru „realizările sale remarcabile și fără precedent în lumea surfingului și pentru că a fost un ambasador al sportului și un excelent model de urmat”. O statuie a lui Kelly a fost expusă în Cocoa Beach din 6 noiembrie 2010, ziua în care a câștigat la zecelea titlu mondial.

(Fotografia de Cameron Spencer/Getty Images)

Alte aventuri: Kelly obișnuia să facă parte dintr-o trupă numită The Surfers cu Peter King și Rob Machado și au lansat albumul „Songs from the Pipe” în 1998 și au făcut un turneu prin Australia. A cântat la chitară și ukulele cu artiști precum Jack Johnson și Angus Stone, iar în 2006, a cântat cu Ben Harper în timpul unui concert în Santa Barbara și cu Pearl Jam în timpul unui concert în San Diego. Slater are propriul joc video, „Kelly Slater’s Pro Surfer”, care a fost lansat de Treyarch în 2002, și apare în „Tony Hawk’s Pro Skater 3” (2001). Kelly a apărut în serialul TV „The Girls Next Door” (2008), „Cubed” (2011), „Ballers” (2018) și „Ultimate Surfer” (2020) și a fost prezentată în mai multe documentare de surfing.

Viața personală: Kelly are o fiică, Taylor, care sa născut în iunie 1996; mama ei este o fostă iubită a lui Slater pe nume Tamara. Kelly s-ar fi întâlnit cu co-starul din „Baywatch”, Pamela Anderson, cu actrița Cameron Diaz și cu modelele Gisele Bundchen și Bar Refaeli, iar în 2016, sa zvonit că i-ar fi cerut iubită de multă vreme, Kalani Miller , care a creat brandul de modă Mikoh. . În 1991, revista „People” la inclus pe Slater în numărul lor „50 Most Beautiful People” și îi place să joace golf, jiu-jitsu brazilian și să cânte la chitară și ukulele. El a servit ca purtător de cuvânt pentru conștientizarea prevenirii sinuciderii și a participat la evenimente caritabile pentru Surfers Against Suicide.

Imobiliare: În 2020, a fost raportat că Slater colaborează cu Michael Schwab pentru a construi o stațiune de surf de 250 de milioane de dolari, de 400 de acri, în La Quinta, California. Planurile pentru Kelly Slater Surf Resort includ un hotel de 150 de camere, 600 de case și o zonă cu valori de 18 milioane de galoane. În ceea ce privește bunurile imobiliare personale, în 2017, Kelly a plătit 7,8 milioane de dolari pentru o casă de 8.009 de metri pătrați pe malul mării în Oahu, Hawaii, care are șapte dormitoare și 7,5 băi. Proprietatea se află de-a lungul unei peste 30 de metri de plajă privată și include o iaz, două pensiuni și o zonă.

Related Articles

Ultimele articole