Julius Peppers

Care este valoarea netă și salariul lui Julius Peppers?

Julius Peppers este un jucător de fotbal american pensionat, care are o avere netă de 60 de milioane de dolari. După ce ai câștigat un număr ca jucător de fotbal la Universitatea din Carolina de Nord, Peppers a fost recrutat în 2002 de Carolina Panthers. După perioadele ulterioare cu Chicago Bears și Green Bay Packers, Julius sa întors la Panthers înainte de a se retrage după sezonul 2017-2018.

Realizările sale în NFL au fost considerabile. A fost numit la Pro Bowl de nouă ori, a doua echipă All-Pro de trei ori și prima echipă All-Pro de trei ori. De asemenea, a câștigat premiul NFL Defensive Rookie of the Year în 2002. Acesta a fost anul în care a reușit să înregistreze 12 sac-uri, 5 baloane forțate și o interceptare în timp ce juca doar 12 jocuri în total. Mai târziu, a fost numit în echipele NFL All-Decade din anii 2000 și 2010.

Tinereţe

Julius Frazier Peppers sa născut pe 18 ianuarie 1980 în Wilson, Carolina de Nord. Crescut în Bailey din apropiere, Julius și-a făcut cunoscut talentele fotbalistice în curând în timp ce juca pentru echipa sa de liceu sub conducerea antrenorului Ray Davis. Până a ajuns în ultimul an, avea 6’5 și 225 de lire sterline. În anii săi de liceu, Peppers a jucat ca alergător și arbitru defensiv. Și-a încheiat anii de liceu cu 3.501 de yarzi de urgență și 46 de aterizări. De asemenea, a câștigat o campionat de stat la pistă ca sprinter pentru liceul său.

După ce a absolvit liceul, Davis a urmat Universitatea din Carolina de Nord. Sa impus rapid ca un talent defensiv pentru Tar Heels, deși a fost îmbrăcat în cămașă roșie în timpul anului său de junior. În timpul celui de-al doilea an, el a condus toată națiunea cu 15 sacri de fundaș. lucru a fost suficient pentru ai câștiga mai multe onoruri și distincții. Acestea au inclus Premiul Chuck Bednarik, Premiul Lombardi și Trofeul Bill Willis.

De-a lungul carierei sale universitare, Peppers a acumulat 167 de tacleri, 5 interceptări, 5 balonări forțate și multe alte realizări. A jucat și la echipa de baschet a universității. Mai târziu, Peppers a donat 500.000 de dolari unui program de burse care sprijină studenții de culoare a Universității din Carolina de Nord, numit Bursa Light on the Hill Society.

Carieră

În 2002, Peppers a intrat în draftul NFL ca unul dintre cei mai căutați potențiale. El a fost selectat pe locul al doilea în general de Carolina Panthers, în spatele fundașului David Carr. El a avut un impact imediat pentru Panthers, deviând o pasă care a dus în cele din urmă la un touchdown câștigător în timpul uneia dintre primele sale jocuri împotriva Baltimore Ravens. Apoi a strâns trei saci în timpul celui de-al doilea joc împotriva lui Detroit Lions. Din păcate, cariera de începător a lui Julius a fost afectată de o suspendare a abuzului de substanțe, cu doar patru meciuri până la final. În apărarea sa, Peppers a declarat că a primit pastile de la un prieten care a vrut să-l ajute să lupte împotriva oboselii. Pastilele conțineau o substanță efe care a fost interzisă de NFL.

Jonathan Daniel / Getty Images

Deși Julius sa luptat cu o accidentare ciudată în următorii câțiva ani, performanțele sale au rămas în mare parte consistentă. În 2007, a fost numit noul căpitan defensiv al lui Panthers. Mai în 2009, era gata să părăsească Panthers ca agent liber. În 2010, a semnat un nou contract cu Chicago Bears și a devenit rapid un atu pentru noua sa echipă. După o serie de sezoane puternice, Peppers a început să se lupte cu fasciita plantară. El a fost apoi eliberat de Urși, care nu reușiseră să-l schimbe. În 2014, a semnat un nou contract cu Green Bay Packers și a devenit rapid primul jucător NFL din istorie care a înregistrat 100 de sac-uri și 10 interceptări.

În 2017, Peppers a semnat un contract pe un an cu Carolina Panthers. După ce a revenit la ovații din partea fanilor gazdă, Julius a continuat să mai joace două sezoane cu Panthers înainte de a se retrage după sezonul 2017-2018. Și-a încheiat cariera, cu 716 tacleri, 159,5 sack-uri și multe alte realizări.

Salariu si Contracte

În 2010, Julius a semnat un contract pe șase ani și 91,5 milioane de dolari cu Chicago Bears ca agent liber, cu un salariu garantat de 42 de milioane de dolari. Peppers a semnat un contract de trei ani cu Green Bay Packers în 2014. Acordul a fost în valoare de 30 de milioane de dolari, cu 8,5 milioane de dolari în primul an și 7,5 milioane de dolari în salariu garantat. Începând cu 2018, Julius Peppers a câștigat 160 de milioane de dolari în salariu NFL. Asta îl face unul dintre cei 10 jucători NFL cu cei mai mari câștiguri din toate timpurile (numai în ceea ce privește lucrul acesta).

Imobiliare

În 2014, sa raportat că Peppers cumpărase un nou conac în Florida. Situată în Coral Gables, reședința la costat pe Julius 5,18 milioane de dolari. Se întinde pe 9.100 de metri pătrați și are opt dormitoare, o bibliotecă, o cramă și o bucătărie pentru bucătar. Ani mai târziu, sa raportat că casa fusese listată pentru 6,45 milioane de dolari.

În 2016, sa raportat că Peppers’ North Carolina Mansion era încă de vânzare. Până în acest moment, reședința se află pe piața imobiliară din 2015. De atunci, Julius a redus prețul de trei ori, în scădere față de prețul cerut inițial de 3,4 milioane de dolari. Se întinde pe 8.810 de metri pătrați și este situat în Mooresville. Peppers a doritonat inițial casa pentru 4,18 milioane de dolari în 2006, ceea ce înseamnă că va suporta siguranța sau dacă pierdeți pe proprietate când (sau) reușește să o vândă.

Casa are cinci dormitoare, arhitectură în stil spaniol și este situată pe un teren de 1,4 acri în cartierul luxos cunoscut doar sub numele de „The Point”. Casa este situată pe creasta unei peninsule, iar atracțiile suplimentare includ 900 de picioare de țărm, un doc privat și alte facilități pentru ambarcațiuni. Chiar și după reducerile de preț, această casă a fost încă cea mai scumpă casă listată în „The Point” în 2016.

Related Articles

Ultimele articole