Julio Jones

Care este valoarea netă și salariul lui Julio Jones?

Julio Jones este un jucător de fotbal profesionist american care are o avere netă de 50 de milioane de dolari. Contractul său de trei ani de 66 de milioane de dolari din septembrie 2019 cu Atlanta Falcons la făcut unul dintre cei mai bine plătiți sportivi din lume. Contractul a venit cu un bonus la semnare de 25 de milioane de dolari și a fost pe deplin garantat.

Julio Jones a fost un receptor larg pentru Atlanta Falcons din 2011 până în 2020. Considerat a fi printre cei mai buni receptori ai generației sale, a strâns 12.896 de yarzi de primire cu Falcons și a stabilit un record NFL pentru iarzi medii de primire pe joc cu 91,9. Jones a continuat să joace pentru Tennessee Titans înainte de a veni agent liber în 2022.

Viața timpurie și liceu

Julio Jones sa născut ca Quintorris Lopez Jones Jr. la 8 februarie 1989 în Foley, Alabama. Când avea cinci ani, tatăl său a părăsit familia, lăsându-l pe el și pe fratele său să fie crescuți de mama lor, Regina Marvin. În adolescență, Jones a mers la Foley High School, unde a servit ca receptor larg și cadru defensiv pentru echipa de fotbal. El a găsit un mare succes în acest timp, înregistrând 75 de pasă pentru 1.306 de metri în anul său de juniori, în plus față de 16 touchdown-uri. Jones a jucat și baschet și a participat la pistă în liceu. În special, a fost campion de stat la sărituri în lungime și triple atât în ​​​​2006, cât și în 2007, și campion de stat la sărituri în înălțime în sezonul 2007 în sală.

Cariera colegiala

Pentru facultate, Jones sa angajat la Universitatea din Alabama și la echipa de fotbal Crimson Tide. În primul său sezon, în 2008, a fost un favorit imediat al fanilor și a devenit primul primitor în boboc adevărat care a început într-o deschidere a sezonului Crimson Tide. Jones a continuat să aibă o performanță remarcabilă într-o victorie asupra lui George Bulldogs, prinzând cinci pasă pentru 94 de metri. El și-a continuat succesul în meciul anual de rivalitate împotriva Tennessee, în care a înregistrat primul joc de primire de 100 de metri în drum spre o victorie cu 29-9. Jones a depășit această performanță doar două săptămâni mai târziu, cu șapte capturi pentru 128 de metri într-o victorie împotriva LSU. El și-a încheiat sezonul cu 58 de recepții pentru 924 de yarzi de primire, plus patru touchdown-uri de primire.

Jones a avut un alt sezon puternic ca student al doilea, ajutând Crimson Tide să asigure un sezon regulat neînvins cu 12-0. Echipa a avansat ulterior la Campionatul SEC, învingându-i pe Florida Gators. Trecând la Campionatul Național BCS, Crimson Tide a învins Texas Longhorns cu 37-21. În ultimul an cu Alabama în 2010, Jones a ajuns la Capital One Bowl împotriva Michigan State, pe care Crimson Tide a câștigat cu 49-7. El și-a încheiat sezonul de juniori cu un record școlar de 78 de capturi și 1.133 de metri.

Atlanta Falcons, 2011-2015

Renunțând la sezonul de seniori din Alabama, Jones a intrat în draftul NFL în 2011 și a fost ales cu șasea alegere generală de Atlanta Falcons. În debutul său în NFL, o înfrângere în fața lui Chicago Bears, a înregistrat cinci recepții pentru 71 de metri. Jones a jucat mai bine mai târziu în sezon, obținând prima sa pereche de touchdown-uri la prima într-o victorie cu 31-7 împotriva Indianapolis Colts în săptămâna 9. El și-a încheiat sezonul de începători cu 54 de recepții pentru 959 de yarzi de primire și a condus toți începătorii în recepții de touchdown. cu opt. Jones a avut un al doilea sezon și mai bun cu Falcons, înregistrând 79 de recepții pentru 1.198 de yarzi de primire și zece touchdown-uri. Mai mult, el și-a ajutat echipa să atingă un record de 13-3 în sezonul regulat în drum spre un loc în playoff.

Deși a început sezonul 2013 într-o serie fierbinte, Jones a fost afectat de o accidentare la picior care la scos din sezonul la începutul lunii octombrie. El a revenit în 2014, stabilind un nou record în carieră, cu zece recepții pentru 189 de metri într-o victorie împotriva Arizona Cardinals. Chiar săptămâna următoare, Jones și-a doborât recordul cu 11 recepții pentru 259 de metri. A încheiat sezonul cu 104 recepții pentru 1.593 de metri. Mai multe recorduri au fost doborâte în 2015, când Jones a stabilit un nou record în carieră de 13 recepții pentru 135 de yarzi, înainte de a-și termina sezonul cu un record Falcons de 1.871 de metri de primă. De asemenea, a stabilit un record de franciză cu 136 de recepții.

Kevin C. Cox/Getty Images

Atlanta Falcons, 2016-2020

Jones a avut un alt sezon incredibil în 2016; printre realizările sale, a devenit doar la șaselea jucătorului NFL care a înregistrat vreodată 300 de ani de primire sau mai mult într-un singur joc. El a încheiat sezonul cu 83 de recepții pentru 1.409 de metri și șase touchdown-uri. Ulterior, Soimii au avansat în playoff, învingându-i pe Seahawks în runda divisională înainte de ai elimina pe Green Bay Packers în campionatul NFC. Jones și Falcons au continuat să înfrunte pe New England Patriots în Super Bowl LI, pierzând în cele din urmă când Patrioții au făcut cea mai mare revenire la Super Bowl din istorie. Jones a urmat acest lucru cu un sezon solid 2017, înregistrând 88 de recepții pentru 1.444 de yarzi de primire în drum spre playoff, unde Falcons au căzut în fața Philadelphia Eagles în runda divisională.

În sezonul 2018, Jones a realizat o performanță majoră devenind cel mai rapid jucător din istoria NFL care a ajuns la 10.000 de metri de primire, făcând acest lucru în doar 104 jocuri. A încheiat sezonul cu 113 recepții pentru 1.677 de metri, cel mai bun din liga în acel an. În sezonul următor, Jones a devenit cel mai rapid jucător din NFL care a ajuns vreodată la 11.000 și 12.000 de yarzi de primire în carieră. În ultimul său sezon cu Falcons în 2020, el a devenit liderul dintotdeauna al echipei în recepții. Cu toate acestea, sezonul său a fost întrerupt din cauza unei accidentări.

Titanii din Tennessee

Jones a fost schimbat către Tennessee Titans în 2021. În timpul deschiderii sezonului împotriva Cardinals, a fost amendat cu peste 10.000 de dolari pentru o altercație cu fundașul defensiv Byron Murphy. Săptămâna următoare, Jones a înregistrat singurul său joc al sezonului cu peste 100 de metri într-o victorie împotriva Seahawks. Mai târziu, în noiembrie, o accidentare la ischio-coarbe la pus în rezervă de accidentat; a fost activat la mijlocul lunii decembrie. Jones și-a încheiat sezonul predispus la accidentări cu 31 de recepții pentru 434 de yarzi de primire, ceea ce a fost încă suficient de bun pentru un loc în playoff pentru Titans. În runda divisională, echipa a căzut în fața Cincinnati Bengals. Jones a fost eliberat de Titans în 2022.

Contract

Jones a semnat un contract de patru ani în valoare de 16,2 milioane de dolari cu Atlanta în 2011.

În 2014, Julio a semnat un contract de 71 de milioane de dolari, care le-a oferit lui Falcons o opțiune de al cincilea până în sezonul 2015. Din 71 de milioane de dolari, 47 de milioane de dolari au fost garantați. În septembrie 2019, Julio și Soimii au convenit asupra unei prelungiri de trei ani a contractului de 66 de milioane de dolari, care să-l mențină pe primitor cu echipa până în 2023. Contractul este garantat pe deplin și ia plătit 64 de milioane de dolari. la semnare. Este cea mai mare sumă garantată acordată vreodată unui receptor larg. După cum am menționat anterior, această afacere a venit și cu un bonus la semnătura de 25 de milioane de dolari.

Între iunie 2019 și iunie 2020, Julio a câștigat 40 de milioane de dolari în salarii și aprobări.

Related Articles

Ultimele articole