Joe Torre

Care este valoarea netă a lui Joe Torre?

Joe Torre este un jucător american de baseball, manager și director executiv, care are o netă de 60 de milioane de dolari. În 2020, Torre a devenit asistentul special al comisarului de baseball. În afara acestui rol de director de baseball, Joe a fost anterior ofițer șef de baseball al MLB, poziție pe care a deținut-o din 2011 până în 2020. Înainte de asta, Torre a jucat profesionist, a condus mai multe echipe în Major League Baseball și acționat și ca comentator de culoare.

Ca manager, a obținut mai mult succes decât Torre majoritatea, strângând peste 2.300 de victorii. Cele mai mari realizări ale sale au venit cu New York Yankees, o echipă pe care a condus-o la șase fanioane și patru campionate World Series. Ca jucător, Torre a început cu Milwaukee Braves. Apoi a avut timp cu St. Louis Cardinals și New York Mets înainte de a deveni manager în 1977. La un moment dat, a fost jucător-manager pentru Mets. Apoi a continuat să conducă toate cele trei echipe pentru a juca, plus Los Angeles Dodgers și New York Yankees.

Torre este singurul jucător de ligă majoră care a acumulat peste 2.000 de lovituri ca jucător și peste 2.000 de victorii ca antrenor. În anii săi de joc, a devenit, de asemenea, de nouă ori All-Star. În plus, a câștigat premiul MVP al Ligii Naționale după un sezon în care a condus liga în media de bătaie, lovituri și alergări. Cu toate acestea, adevăratul său succes a venit după ce a început să conducă Yankees, deoarece a ajuns doar în playoff o dată înainte de aceasta. În timp ce conducea Yankees, a câștigat AL Manager of the Year. Torre a fost ales în cele din urmă în National Baseball Hall of Fame în 2014.

Primii Ani

Joseph Paul Torre sa născut pe 18 iulie 1940 în Brooklyn, New York. Joe a fost crescut alături de patru frați mai mari într-o familie italiană. Părinții săi imigranți italieni, iar tatăl său a devenit mai târziu ofițer în civil la Departamentul de Poliție din New York. Din păcate, tatăl său a fost abuziv față de mama lui, iar acest lucru la făcut pe fratele mai mare al lui Joe să-l convingă pe tată să se mute din casa familiilor. Căsătoria sa încheiat ulterior prin divorț.

În copilărie, Torre era un fan al Brookyln Giants. De asemenea, a început să joace baseball de la o vârstă fragedă, reprezentând echipele școlii sale. De asemenea, a jucat în All-American Amateur Baseball Association.

Deși mai târziu avea să devină un profesionist de succes, Joe a fost puțin pe partea grea în adolescență, așa că nu a fost luat în serios ca o perspectivă. Cu toate acestea, fratele său la convins să treacă la catcher, iar acest lucru a convins echipele să-l ia mai în serios. După ce a absolvit liceul, Joe a lucrat pentru scurt timp la Bursa Americană.

Jared Wickerham/Getty Images

Carieră

Fratele lui Joe Torre, Frank Torre, a devenit jucător profesionist de baseball înainte de a face el, iar acest lucru la inspirat pe fratele mai mic să urmeze aceeași cale. A ajuns să semneze un contract cu Milwaukee Braves în 1959, așa cum făcuse fratele său mai mare. În primii câțiva ani, a jucat în ligile minore și a câștigat rapid campionatul de bataie din Liga Nordului din 1960, cu o medie de bataie de .344. Mai târziu, în 1960, și-a făcut debutul în liga majoră.

În 1961, a fost mutat la Louisville Colonels de către Braves, care plănuiau să-l facă pe Joe Torre în următorul lor mare catcher. Cu toate acestea, ei au fost forțați să-și accelereze planurile în 1961, când actualul lor capturator, Del Crandall, și-a rănit brațul de aruncare. Dintr-o dată, Joe a jucat în ligile majore cu aproximativ o experiență în ligile minore. Lipsa de experiență a începătorului nu sa sezon și a lovit 10 home run-uri în acel moment, în cele din urmă, a terminat pe locul doi în timpul votării pentru Rookie of the Year Award.

Joe a continuat să joace bine în următorii câțiva ani, iubind 12 home runs în 1964 și mai târziu lovind home runs în 1966. În acest moment, era deja de trei ori All-Star. În 1969, Joe sa mutat la St. Louis Cardinals și la început să joace la prima bază. Deși a început lent cu Cardinals, în cele din urmă a lovit 21 de home runs în 1970. Joe a fost apoi mutat la baza a treia în 1971, iar acest lucru ia permis să se concentreze în întregime pe muncă sa ofensivă. În 1975, a fost schimbat la New York Mets la vârsta de 34 de ani.

În perioada petrecută cu Mets, Torre a reușit patru jocuri duble într-un singur joc, devenind unul dintre puținii jucători care au reușit vreodată această performanță. Deși criticii au crezut inițial că cariera lui sa încheiat când performanța sa a scăzut în 1975, mai târziu a revenit în 1976 și a atins o medie de la bataie de .306. Până în 1977, devenise jucător-manager al celor de la Mets. El și-a încheiat cariera de jucător în acel an și sa concentrat în întregime pe management.

Imobiliare 

În 2018, a fost raportat că Joe Torre și-a listat casa din Putnam County, New York, pe piață pentru 1,39 milioane de dolari. Casa lacului a fost construită inițială în 1936, se află pe o jumătate de acru și include o cabană de oaspeți pe proprietate. În 2020, a fost raportat că a vândut cu succes proprietatea, primind 983.000 de dolari.

Acesta nu numai că a fost mai mic decât prețul cerut inițial, dar a fost și cu peste 100.000 mai puțin decât a plătit inițial pentru proprietate cu un deceniu înainte. Caracteristicile suplimentare ale acestor reședințe includ 2.022 de metri pătrați de spațiu de locuit, patru dormitoare, ferestre cu zăbrele, podele din lemn de esență tare, tavane boltite, o terasă din piatră, un doc și un șemineu din piatră.

Related Articles

Ultimele articole