Joe Gorga

Care este valoarea netă a lui Joe Gorga?

Joe Gorga este o vedetă și antreprenor american de televiziune reality care are o avea netă de 3 milioane de dolari. Aceasta este o valoare netă combinată cu soția sa Melissa Gorga. Joe și Melissa au devenit remarcabile după ce a devenit membru al distribuției Real Housewives of New Jersey. Joe Gorga sa dovedit a fi un favorit al fanilor din emisiune și are mulți adepți pe rețelele de socializare.

Tinereţe

Giuseppe Gorga sa născut pe 12 august 1979 în Paterson, New Jersey. El este de origine italiană, iar familia lui a emigrat în America cu mulți ani în urmă. Și-a cunoscut-o pe soția Melissa în vacanță în Cancun. Se pare că viitoarea lui soție ia respins avansurile în timpul primei lor întâlniri la un club de noapte, dar Joe Gorga a reușit în cele din urmă să o cucerească. Deși s-au întâlnit la Cancun, amândoi erau din New Jersey. La întoarcerea din vacanță, la început să se întâlnească și în cele din urmă se mută împreună.

În cele din urmă, Melissa și Joe Gorga s-au căsătorit în 2004. Au avut împreună trei copii, ultimul care sa născut în 2010. Joe Gorga este implicat în dezvoltarea imobiliară și această specializare în cumpărarea de proprietăți degradate și transformate în complex. de apartamente. .

Fotografie de Mike Pont/Getty Images

Adevărate gospodine din New Jersey

Joe Gorga a devenit celebru după ce a apărut în cel de-al treilea sezon al Real Housewives of New Jersey . El a fost prezentat ca fratele Terezei, un membru principal al distribuției din serial. De-a lungul serialului, Joe și soția sa au avut mai multe dispute cu Teresa și soțul ei, iar acest lucru a oferit o dramă notabilă pentru serial. În cele din urmă, Teresa și soțul ei au fost încarcerați pentru fraudă de alimente și alte infracțiuni.

La un moment dat, Joe și Melissa au decis să se îndepărteze de Teresa, iar Joe Gorga a construit un nou conac pentru familia sa, cu o valoare de piață estimată la 2,65 milioane de dolari. Pe timpul serialului, Joe Gorga sa dovedit a fi un soț care îi susține. El a luat frecvent partea soției sale în orice dispută și chiar a ajutat-o ​​​​să-și creeze propriul butic de mod numit invidie. El a asistat la renovarea clădirii pentru această afacere de cărămidă și mortar. Acestea sunt spuse, cuplul a început să se certe mai mult atunci când Melissa sa implicat mai mult în afacerea ei și își dedică mai puține familii.

Probleme juridice și financiare

Problemele financiare și juridice au afectat gospodăria Gorga de-a lungul anilor. În 2012, au apărut rapoarte care sugerau că Joe și Melissa aveau datorii de 2,5 milioane de dolari față de cel puțin o bancă. Joe a fost dat în judecată în mai multe rânduri, de obicei din cauza faptelor neplătite. Într-un caz, Gorga a fost dat în judecată pentru 25.000 de dolari de o companie de ferestre care susține că nu a primit niciodată plată pentru serviciile lor. În acest caz, compania de ferestre sa plâns că Joe Gorga și ele să aibă la televiziunea națională, fără să plătească sau simplă factură de 25 de mii. În total, Joe Gorga a făcut obiectul a 26 de hotărâri judecătorești civile și de garanții numai în New Jersey. Acestea fiind spuse, cele mai multe dintre hotărârile civile au fost casei cu creanțe mici de mai puțin de 15.000 de dolari.

Imobiliare

În 2009, Melissa și Joe au plătit 950.000 de dolari pentru o casă luxoasă în Montville, New Jersey. Locuinta are sase dormitoare, un cinematograf, o sala de biliard, biblioteca, sala de sport, studio de inregistrari, piscina si un salon de coafura. În 2012, la apogeul presupuselor lor lupte financiare, au listat casa de 9.100 de metri pătrați pentru 3,8 milioane de dolari. Nu au găsit un cumpărător nici după ce au redus prețul cerut cu aproape un milion de dolari. La momentul scrierii acestui articol, ei încă locuiesc în proprietate.

Iată un video al casei din Montville:

În august 2019, Melissa și Joe au plătit 1 milion de dolari pentru o casă pe malul apei în Toms River, New Jersey. Ei au listat această casă spre vânzare în septembrie 2021 pentru 2,9 milioane de dolari.

Articolul precedentBrendon Urie
Articolul următorKatharine McPhee

Related Articles

Ultimele articole