Jerry Lawler

Care este valoarea netă a lui Jerry Lawler?

Jerry Lawler este un luptător profesionist american semipensionat și comentator WWE, care are o avere netă de 1,5 milioane de dolari. Cunoscut și de fanii săi pur și simplu ca „Regele”, Lawler este o parte centrală a WWE și lucrează în prezent ca comentator de culoare. În timpul carierei sale de lupte, a luptat mai întâi cu o serie de organizații înainte de a se alătura WWE în 1992.

În timpul carierei sale, a dezvoltat o ceartă notabilă cu Andy Kaufman. Lawler a deținut mai multe campionate recunoscute decât orice alt profesionist luptător din istorie, deși este interesant că nu a câștigat niciodată un singur campionat WWE. Cu toate acestea, a fost inclus în WWE Hall of Fame în 2007. Jerry a fost, de asemenea, destul de activ în lumea divertismentului și sa portretizat în filmul din 1999 „Man on the Moon”.

Tinereţe

Jerry O’Neil Lawler sa născut pe 29 noiembrie 1949 în Memphis, Tennessee. Și-a petrecut o parte din copilărie timpurie în Ohio, datorită muncii tatălui său la fabrică de asamblare Ford Motor Company din Lorain. De la 7 la 15 ani, Lawler a locuit cu familia sa în Amherst, Ohio, lângă Cleveland. În această perioadă, Jerry a ajuns să iubească Ohio și Cleveland și a devenit un fan fericiți la indienii Cleveland, la Cleveland Browns și la Cleveland Cavaliers. Totuși, Jerry și-a petrecut o mare parte din viața sa timpurie în Memphis. Tatăl lui Lawler a murit când acesta avea 19 ani.

Carieră

Jerry și-a început cariera în Continental Wrestling Association în 1977. A petrecut un total de 12 ani cu această organizație. În perioada petrecută cu Continental Wrestling Association, a luptat și cu American Wrestling Association pentru două perioade separate în anii 80. Spre sfârșitul anilor 80, a fost asociat cu Asociația de Lupte din Statele Unite și a continuat să lupte pentru organizație până în 1997. Cu totuși, se alătură și la WWF încă din 1992. În această perioadă, era cunoscută pentru vrăjiturile sale cu Bret Hart și Clovnul Doink. Până la sfârșitul anilor 90, se luptă doar cu jumătate de normă și începuse să se îndrepte spre comentare. În cele din urmă, a părăsit WWF în 2001, luptând în circuitul independent pentru o muncă, înainte de a se întoarce la nou-formatul WWE. În această perioadă,

Andy Kaufman Feud

În ciuda faptului că a fost comentator pentru World Wrestling Entertainment timp de aproape 20 de ani, acesta probabil că mai facem să ceartă cu comediantul Andy Kaufman. În 1982, Jerry Lawler a făcut știri naționale când sa certat cu Andy Kaufman, o ceartă care a început când Andy Kaufman și-a luat actul de comedie – în care a luptat cu femei și a pretins că este campionul mondial de lupte între genuri – prea în serios. Când Andy sa luptat cu Jerry, Andy a fost spitalizat după ce i-a servit mișcarea „piledriver”. Ulterior, cei doi au intrat într-o confruntare infamă în Late Night With David Letterman, segmentul terminând-se cu Kaufman lansându-se într-o tiradă obscenă care sa încheiat cu NBC amenințându-l pe Kaufman că nu va mai lucra la rețeaua lor. și Kaufman dând-o în judecată pentru 200 de milioane de dolari.

John Lamparski/Getty Images

Probleme de sanatate

În 2012, Lawler a suferit un atac de cord după ce a cântat la „Raw” alături de Randy Orton, CM Punk și Dolph Ziggler. Sa prăbușit la masa cranicilor, lăsându-l pe Cole lui Michael Cole să comenteze singur, în timp ce WWE a căutat asistență medicală pentru Jerry. A primit CPR și a început să respire independent. Cu toate acestea, a murit clinic aproape 30 de minute. La scurt timp după aceea, Lawler a suferit o angioplastie pentru a-și crește fluxul sanguin al iniții și a început să înceteze să-și revină. Din fericire, medicii au confirmat că nu prezintă semne de leziuni cerebrale, în ciuda faptului că a murit legal atât de mult timp. În urma unei investigații, sa descoperit că atacul de cord a fost cauzat de un „stop cardiac inexplicabil” mai degrabă decât de o arteră blocată. Apoi a fost autorizat să se întoarcă la WWE.

Aventure suplimentare

În afara luptei, Jerry Lawler a explorat o gamă largă de aventuri suplimentare. La sfârșitul anilor 70, a lansat o serie de single-uri muzicale și a lansat sporadic muzică suplimentară de-a lungul anilor.

În anii ’80, Lawler a avut propriul său talk show pe un canal de televiziune din Memphis numit „The Jerry Lawler Show”. În 1998, a apărut ca el însuși în filmul „Man on the Moon”, cu Jim Carrey în rolul principal. Cei doi se pare că nu s-au înțeles bine și au avut loc mai multe incidente în timpul filmărilor. Carrey la scuipat odată pe Jerry, făcându-l pe Lawler să-l prindă pe Carrey și să-l pună într-o strângere de dormit. Aceasta a dus la trimiterea lui Carrey la un spital din apropiere.

În acest rol de film, Jerry a apărut în filmul de comedie horror „Girls Gone Dead”, care a fost lansat în 2012. Lawler este, de asemenea, un actor de voce consacrat, care a jucat el însuși într-o serie de jocuri video WWE. El acționează ca comentator în aceste jocuri video și este, de asemenea, un personaj jucabil într-o serie de lansări recente ale jocurilor video WWE.

În 1999, Lawler a încercat să devină primar al orașului Memphis, Tennessee. El a primit puțin sub 12% din voturi. Jerry este cunoscut și pentru munca sa ca artist comercial și a pictat coperta cărții de benzi desenate de lupte „Headlocked”. În 2016, el și un partener de afaceri au deschis un bar cu tematică de lupte în Memphis, Tennessee. Apoi a deschis un alt restaurant BBQ în Cordova, Tennessee, în anul următor.

În 2017, Jerry Lawler a lansat podcastul „Dinner with the King”. Podcastul este co-găzduit de Glenn Moore, dar a fost în cele din urmă închis după ce Moore sa confruntat cu acuzații de înșelătorie a fanilor Lawler care doreau să cumpere opere de artă și marfă de la Jerry. În 2019, Jerry a început un nou podcast împreună cu Scott Reedy numit „The Jerry Lawler Show”.

Familie

Familia lui Jerry Lawler este destul de activă și în lumea luptei. Vărul lui este nimeni alt decât The Honky Tonk Man, care este un alt luptător profesionist. Fiul său de la prima soție a devenit și un luptător profesionist, cântând sub nume precum „Brian Christopher” și „Grandmaster Sexay”. Brian sa sinucis în cele din urmă în 2018. A fost găsit spânzurat într-o celulă de închisoare, iar Jerry la dat în judecată ulterior pe șeriful din comitet, responsabil de supraveghere sa. Celălalt fiu al lui Jerry, Kevin, a devenit și el luptător și a lucrat ca arbitru. Kevin a fost arestat ulterior pentru pătrundere și efracție calificată.

Articolul precedentRick Springfield
Articolul următorJohn F. Kennedy

Related Articles

Ultimele articole