Jerry Falwell Jr.

Averea netă Jerry Falwell Jr.: Jerry Falwell Jr. este un avocat american, dezvoltator imobiliar și fost administrator universitar, care are o netă de 100 de milioane de dolari. Este fiul lui Jerry Falwell și a devenit președinte Universității Liberty când tatăl său a murit în 2007. Pe 7 august 2020, Jerry Jr. anunțat că ia un concediu pe viață nedeterminată din funcția de președinte și cancelar al universității după o fotografie. din el cu pantalonii jos a fost postat pe instagram. El a demisionat definitiv pe 24 august 2020, în urma unui scandal sexual în care Jerry ar fi fost încornorat de soția sa și de un băiat de la piscina unui hotel din Miami de mai multe ori pe an, potrivit unei expuneri detaliate de la Reuters.

Salariu : Jerry Falwell Jr. câștiga 1,25 milioane de dolari pe an din școală. Potrivit unei clauze din contractul său de muncă, Falwell va fi plătit probabil în jur de 10 milioane de dolari ca răscumpărare după ce a demisionat. Contractul lui îi cere să-și câștige salariul timp de doi ani PLUS 8 milioane de dolari dacă pleacă vreodată.

Sub conducerea familiilor Falwell, Universitatea Liberty a crescut de la o mică școală baptistă relativ necunoscută la o centrală puternică cu peste 95.000 de studenți.

Unii au descris Universitatea ca, în esență, nu mult mai mult decât un fond speculativ imobiliar. În 2007, anul în care Jerry a preluat conducerea, școala a listat activ de 260 de milioane de dolari. Astăzi, universitatea controlează peste 3 miliarde de dolari. Criticii s-au plâns că proiectele de construcție finanțată de universități și îmbogățiri imobiliare au fost făcute exclusiv pentru a-ți întâlni familia Falwell și prietenii lor. Potrivit unui articol politic din 2019, „limita dintre locul unde începe să aibă familii Falwell și se termină finanțele Liberty este neclară”. Articolul a enumerat câteva presupuse exemple în care universitatea a făcut împrumuturi financiare sau investiții membrilor familiilor Falwell sau prietenilor, investiți care, probabil, nu erau în interesul financiar al școlii. De exemplu, Liberty ia dat unui prieten pe nume Robert Moon un împrumut de 750 USD, 000 pentru a lansa o companie de construcții numită Construction Management Associates Inc., apoi a procedat la acordarea acelei companii de 130 de milioane de dolari în contract. Falwell a susținut că nu a beneficiat personal de relații companii cu universitate.

Jerry Falwell Jr. sa născut în Lynchburg, Virginia, în iunie 1962. Jerry Falwell Jr. a absolvit Liberty University și a obținut doctoratul la Universitatea din Virginia. Este un republican, căsătorie și are trei copii. A fost în practică privată din 1987 până în 2007. Falwell Jr. sa alăturat Consiliul de Administrație al Universității Liberty în 2000.

În perioada premergătoarelor alegerilor prezidențiale din 2016, el la susținută pe Donald Trump și la comparat cu Winston Churchill. Jerry Falwell Jr. a spus că Trump ia oferit postul de secretar al Educației al Statelor Unite, dar a refuzat-o. Trebuia să facă parte dintr-un grup de lucru pentru reformă pentru Departamentul de Educație al Statelor Unite, dar acesta nu a fost niciodată format.

Concediu și demisie : pe 7 august 2020, Jerry a anunțat că ia un concediu pe viață nedeterminată de la Liberty University. Declarația sa nu a oferit niciun motiv pentru schimbare, dar anunțul a venit la câteva zile după ce Jerry a postat o fotografie cu el însuși pe instagram cu brațul în jurul unei femei și pantalonii închiși. În mod ironic, fotografia a fost o încălcare directă a codului de conductă al școlii sale.

Pe 24 august 2020, Jerry a demisionat de la Liberty University în urma unui raport Reuters care detalia o relație sexuală de ani de zile pe care soția sa a avut-o cu un băiat de la piscină dintr-un hotel din Miami. Se pare că lui Falwell „îi plăcea să privească din colțul camerei” de mai multe ori pe an. Băiatul de la piscină, Giancarlo Granda, a fost și partener de afaceri al Falwell. La un moment dat, Jerry i-a oferit o cotă la un hostel de tineret din Miami pe care l-au finanțat pentru fiul lor Jerry Falwell III, alias „Trey”. Partea din investiție a lui Falwell a fost de 4,7 milioane de dolari.

Articolul precedentMaya Angelou
Articolul următorMesaje si felicitari de Ziua Tatalui

Related Articles

Ultimele articole