JC Chasez

Care este valoarea netă a lui JC Chasez?

JC Chasez este un cântăreț-compozitor, dansator, animator, producător de discuri și actor american, care are o avere netă de 16 milioane de dolari. Cariera lui JC a început în lumea televiziunii pentru copii la The Mickey Mouse Club , dar astăzi este cel mai bine cunoscut ca fiind unul dintre membrii trupei de băieți cunoscută sub numele de *NSYNC.

Tinereţe

Născut Joshua Scott Chasez pe 8 august 1976, în Bowie, Maryland, JC a avut un interes pentru muzica de vârstă fragedă. Se spune că a început să danseze când avea doar cinci ani, deși mai ales acasă, în contrast cu timiditatea lui de afară. A început să depășească această timiditate și apoi unii și până la vârsta de 13 ani a câștigat concursuri naționale de dans și a adăugat cântec la repertoriul său de divertisment. La 15 ani, cariera lui în show-business a început cu un concert revoluționar: un loc în distribuția  The Mickey Mouse Club .

Clubul Mickey Mouse

Calitatea lui Chasez la Clubul Mickey Mousea apărut după ce mama lui a văzut o reclamă în ziar pentru audiții deschise. Audiția a decurs bine, iar Chasez sa trezit în încarnarea anilor 90 a show-ului din cel de-al patrulea sezon până la sfârșitul serialului în 1996. Din cauza că altcineva din Club se numea deja „Josh”, Chasez și-a scurtat numele. la inițialele. JC pe lângă care continuă să treacă și astăzi. În timpul serialului, Chasez la întâlnire pe colegul *NSYNC, Justin Timberlake, precum și cu o mulțime de alți tineri interpreți care vor deveni animatori importanți, inclusiv viitoarele vedete pop Britney Spears și Christina Aguilera și actorul Ryan Gosling. Până în 1994, a fost și compozitor profesionist la doar 18 ani, scriind piesa „Give Me The Love I Need”, care a apărut cu vocea principală a lui JC pe albumul de debut al saxofonistului de jazz Euge Groove.

NSYNC

În anul următor, Chasez a fost recrutat pentru a face parte din ceea ce avea să devină principală să revendicare la faimă, trupa de băieți *NSYNC, formată din pop Svengali Lou Perlman. Cu trupa, a vazut lansarea a trei albume de studio ‘N SYNC (1997), No Strings Attached (2000) si Celebrity(2001). Popularitatea lor a început cu publicul european încă din 1996, răspândindu-se în cele din urmă în America și în întreaga lume, vânzând 11 milioane de copii ale albumului lor de debut. Au devenit foarte populari, cântând la evenimente notabile precum World Series, Super Bowl și Jocurile Olimpice. Mai mult, ei au cântat sau au înregistrat și cu artiști importante Elton John, Aerosmith, Mary J. Blige, Nelly, Michael Jackson, Phil Collins, Stevie Wonder, Celine Dion și Gloria Estefan, printre alții.

În această perioadă, Chasez a lucrat ocazional pe cont propriu, deși încă sub auspiciile trupei. În 1998, el a împrumutat vocea invitaților atât pentru versiunile de album, cât și pentru remixul piesei „Bring It All To Me” a grupului Blaque, deși sa decis să-i atribuie interpretarea lui *NSYNC.

(Fotografia de Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Despărțire și carieră solo

În cele din urmă, totuși, popularitatea fulgerătoare a trupei a încetat și, fără a se desființa oficială, au decis să nu mai cânte și să mai lanseze material. În acest timp, Chasez și-a câștigat primul credit solo cu single-ul din 2002 „Blowin’ Me Up (With Her Love),” la care a fost și co-producător. Apoi, la doi ani după despărțirea de facto a *NSYNC, Chasez a lansat un album solo, Schizophrenic (2004). Din nefericire, promovarea pentru a înregistra a fost grav compromisă de infamă performanță la pauză de la Super Bowl a lui Janet Jackson și Timberlake, ceea ce a dus la eliminarea lui Chasez la Pro Bowl în același an. În 2007, Chasez și-a părăsit casa de discuri la Jive Records, ceea ce a avut ca efect secundar să renunțe la ceea ce a urmat să fie al doilea lungmetraj The Story of Kate.. Câteva single-uri de pe album au fost lansate pe internet, dar întregul proiect nu a fost auzit niciodată, în ciuda faptului că nimeni altul decât colegul de trupă *NSYNC al lui Chasez, Justin Timberlake, a ajutat la producerea lui și a avut, de asemenea, acest lucru de spus despre capacitatea muzicală a lui JC într-un Interviu MTV: „După părerea mea, el a avut cea mai bună voce dintre noi toți… Dintre toate trupele de băieți, spuneți-le cum vreți, el. a fost cel care a putut să nu depășească pe toți. Și am l-am cunoscut de la 12 ani, așa că a fost distractiv să stau în spatele tablei și să-l împing.”

Pe lângă faptul că a început o carieră solo, a continuat să scrie și să producă pentru trupe muzicale precum Girls Aloud, Basement Jaxx, David Archuleta, Matthew Morrison și Backstreet Boys. Mai mult, a fost judecător pentru America’s Best Dance Crew de la MTV, din 2008 până în 2012. În 2012 a fost implicat în formarea unui grup de fete cunoscut sub numele de Girl Radical, iar doi ani mai târziu sa alăturat distribuției turneului North. Producție americană a musicalului de cult Jesus Christ Superstar , jucând rolul lui Ponțiu Pilat și apărând pe scenă alături de diverse alte figuri ale muzicii. Într-o altă perioadă de ghinion, spectacolul a fost anulat la scurt timp din cauza vânzărilor scăzute de bilete.

În același timp, Chasez a fost unul dintre mulți artiști invitați să aveți grijă de apariția unui album colaborativ al legendarului cântăreț Smokey Robinson, intitulat  Smokey & Friends. Apoi, în 2015, a apărut pe o piesă Blues Traveller intitulată „Blow Up the Moon”, care a apărut și în videoclipul oficial al piesei, iar în 2016 a apărut ca o versiune fictivă a lui în filmul de comedie  Opening Night .

Imobiliare

Chasez a fost legat de cel puțin două proprietăți de lux de-a lungul anilor. Primul a fost în teritoriul natal al *NSYNC din Orlando, Florida, un conac pe care el și părinții săi l-au cumpărat în 2000 pentru 1,2 milioane de dolari în zilele de glorie a trupei și pe care la vândut ulterior pentru 1.775 milioane. de dolari. Celălalt este o casă în Los Angeles, cumpărată tot în 2000 cu puțin peste un milion de dolari.

Articolul precedentMartin Luther King, Jr.
Articolul următorRachel Hunter

Related Articles

Ultimele articole