Iulia Vantur este cu Bogdan Vladau – cel mai nou cuplu din showbizul autohton

Iulia Vantur este cu Bogdan Vladau – cel mai nou cuplu din showbizul autohton

Satula de zvonurile conform carora, iubitul ei, Bogdan Vladau, ar fi in continuare implicat intr-o relatie cu Gabriela Iliescu, o colega de breasla, Iulia Vantur rupe tacerea.

Asa cum v-a dezvaluit in exclu63341508f652baad63cc2c5ee19a99bfsivitate Cancan, Iulia Vantur si Bogdan Vladau formeaza cel mai nou cuplu din showbizul autohton. La inceputul acestei luni, paparazzii nostri i-au surprins pe cei doi indragostiti iesind separat, din blocul in care locuieste vedeta TV, fotografiile demonstrand faptul ca Bogdan si-a petrecut noaptea la Iulia. De asemenea, cei doi au fost surprinsi de paparazzii Ciao! sarutandu-se pasional in masina vedetei Pro TV. Cu toate ca Iulia a incercat sa se ascunda de obiectivul aparatului foto, atunci cand l-a zarit, reactia ei a fost tardiva.

Pune punctul pe i

Desi prefera sa-si traiasca povestea de dragoste alaturi de Bogdan Vladau departe de ochii presei, Iulia Vantur a acceptat sa lamureasca zvonurile conform carora iubitul ei nu ar fi pus punct relatiei cu manechinul Gabriela Iliescu. Potrivit gurilor rele, acesta ar duce o viata paralela, osciland intre ea si o colega de podium. „Nu as accepta niciodata sa il impart pe Bogdan cu o alta femeie”,
ne-a declarat Iulia Vantur. Sigura pe ea, vedeta Pro TV nu a lasat niciun fel de indoiala asupra fidelitatii partenerului ei, sustinand ca nu exista o astfel de legatura. Deocamdata, cei doi indragostiti nu si-au facut planuri pentru vacanta din aceasta vara.
Desi era insotit la concertul Holograf de iubita lui, manechinul Gabriela Iliescu, Bogdan Vladau a facut pasul decisiv spre Iulia Vantur .
Paparazzii Ciao! i-au surprins pe cei doi indragostiti in momente tandre
Iulia sustine ca nu exista o alta femeie, in afara de ea, in viata lui Bogdan .

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole