Iulia Vantur are un Mercedes-Benz GLK 350

Iulia Vantur are un Mercedes-Benz GLK 350

Prezentatoarea Ştirilor Pro Tv din dimineţile de week-end şi a emisiunii „Dansez pentru tine” vine la întâlnirea cu Roxana Ciuhulescu şi cu telespectatorii amatori de cai putere sâmbătă, de la ora 12.00, la Pro Motor, să vorbească despre maşina sa, un Mercedeiulia-vantur-are-un-mercedes-benz-glk-350s-Benz GLK 350, cu un motor de 3,5 l benzină.

Iulia este foarte mândră de maşina pe care o conduce, pentru că este feminină şi are tot ce-şi poate dori ea de la un astfel de SUV. Roxana Ciuhulescu a aflat de la colega sa că în maşină ţine cam tot ce se ţine şi într-o casă, numai că aceasta este pe patru roţi – pălării, rochii, minge de baschet, cărţi, încălţăminte şi câte şi mai câte!

Iulia mărturiseşte că nu dă nimănui să-i conducă „bijuteria” pe patru roţi, nici măcar iubitului său, Marius Moga, care însă se alege, de câte ori îşi doreşte, cu plimbări pe scaunul din dreapta al maşinii.

Iulia a profitat de întâlnirea cu echipa Pro Motor şi cu amatorii de maşini pentru a testa o noutate în România. Ea a făcut maşinii ei un test gratuit de lumini exterioare, Mercedes-Benz fiind prima marcă de autovehicule prezentă în România care desfăşoară această acţiune.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole