Iubita mea vrea sa ramanem prieteni

6Sa te descurci cu o despartire nu este niciodata usor, mai ales cand inca vrei sa te impaci cu fista ta. Ai nevoie de o a doua sansa pentru a va impaca dupa despartire, dar fosta ta iubita vrea sa ramaneti prieteni doar. Aminteste-ti sa nu te simti respins daca ea vrea asta, e foarte posibil sa fie o cale de a reanaliza relatia si de a gasi o solutie sa o faci iar a ta. Uneori, iubita ta vrea sa ramaneti prieteni pentru ca inca ii pasa de tine si are sentimente pentru tine.

„Cum sa o fac sa ma iubeasca iar?” este intrebarea cea mai arzatoare care te macina. De vreme ce iubita ta vrea sa ramaneti prieteni dupa despartire, trebuie sa ii respecti dorinta si sa incepi de la inceput totul. Invata sa fii rabdator si sa va intelegeti ca prieteni, din nou. Fii sprijinul ei cand are nevoie de ajutor. Nu incerca sa ii dai idei de impacare prea curand!

Partea buna este ca ea nu a incercat sa te evite, deci sansele de a-i reface increderea sunt mari. Cand se simte confortabil alaturi de  tine, va incepe sa te priveasca ca atunci cand erati iubiti. Aminteste-ti sa te porti natural, sa nu o sperii.

Asteptarile se schimba cand sunteti doar amici si va fi mai putin stres pe capul vostru. Cel mai important, trebuie sa o intelegi cat mai mult in aceasta separare, vei realiza multe lucruri care se pot repara in relatie si va veti putea aprecia mai bine unul pe altul..

Daca fosta ta te vrea inapoi, ii va fi dor de tine., dupa asta, sa o recapeti va fi usor. Sunt cateva metode efective de a restabili o relatie romantica cu amica ta. Poti sa o faci sa te iubeasca iar folosind metodele potrivite. Descopera cele mai bune cai de a o recastiga si fa-o sa nu te mai paraseasca niciodata!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole