Iubirea din secolul nostru – ce a fost si ce s-a schimbat

Iubirea din secolul nostru – ce a fost si ce s-a schimbat

Bunicul tau s-a insurat cu vecina de vis-à-vis iar tatal tau cu iubita din liceu. Cat despre tine, e posibil sa te mariti cu colegul dragut de la birou sau cu tipul cu care porti conversatii zilnic pe mess.iubirea-de-azi
Vremurile s-au schimbat, iar iubirea a trebuit sa tina si ea pasul. In ultimii 20 de ani am fost martorii unor schimbari majore. Au aparut cupluri de homosexuali si lesbiene, cupluri care nu tin cont de credinta sau de rasa si, varianta la moda in zilele de azi, cupluri formate din femei mature, trecute de 45 de ani si barbati tinerei.
Acum, doua persoane se pot indragosti la locul de munca, isi pot gasi jumatatea pe internet sau se pot iubi cu usurinta chiar si daca ii despart culoarea pielii sau continentul pe care s-au nascut.
Iubirea la distanta
Exista relatii care supravietuiesc chiar daca partenerii sunt la mii de kilometri unul de celalat. Cine formeaza astfel de cupluri? In general, oamenii care isi iubesc foarte mult jobul sau tin foarte mult la cariera.

Iar internetul sprijina iubirea la distanta si o incurajeaza. Datorita chat-ului si microfoanelor iubaretii pot vorbi zilnic. Ba chiar ar putea sa stabileasca o intalnire virtuala cu ajutorulul camerelor web.

Iubirea intre sedinte si intalniri de afaceri

Relatiile la birou nu mai sunt de mult timp un subiect tabu. Ia exemplu de la Bill Gates! Fondatorul companiei Microsoft a cunoscut-o pe Melinda French, sotia lui, la o intrunire a angajatilor Microsoft din New York.

Oamenii isi petrec foarte mult timp la birou, dornici sa-si construiasca o cariera. Seara cand ajungi acasa obosita dupa o zi de munca, de cele mai multe ori nu mai ai niciun chef sa iesi in oras si sa cunosti oameni noi. Plus ca la job suntem inconjurati de oameni cu pasiuni asemanatoare. Asa se explica de ce uneori suntem tentati sa ne indragostim de un coleg.

Din pacate, majoritatea companiilor nu permit angajatilor sa se indragosteasca, ba chiar descurajeaza acest lucru.

Dating online
Inainte de a exista Internetul, atunci cand un tanar era pregatit sa se casatoreasca, parintii ii cautau pe cineva compatibil, neaparat cu o situatie buna, printre rude, prieteni si vecini. Pe vremuri casatoriile si relatiile erau aranjate.

In secolul vitezei poti sa-ti cauti pe cineva cu ajutorul internetului. Asta pentru ca exista o multime de site-uri matrimoniale.

Site-urile matrimoniale ofera vizitatorilor posibilitatea de a cauta parteneri, ghidandu-se dupa niste criterii stricte alese chiar de acestia. Nu vrei sa ai un partener fumator? Bifezi casuta “nefumator”. Vrei sa fii cu un avocat, vorbitor de limba germana? Nimic mai simplu! Totul e posibil in epoca actuala, iar iubirea e mai usor de gasit ca oricand. Trebuie doar sa-ti iei un computer.

Tu ce crezi, iubirea ca pe vremuri mai are vreo sansa sa supravietuiasca?

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole