Iti satisfaci iubita-sex-iubita ta oare e satisfacuta

Iti satisfaci iubita?multi barbati se intreaba lucrul asta.daca iubita lor este sau nu satisfacuta de ei.hai sa vedem ce parere au fetele si cum sa iti satisfaci cu adevarat persoana de langa tine

Cum stii daca prietena ta este satisfacuta de prestatia ta sexuala? Simplu. O intrebi si, daca e ceva in neregula, iti va spune ea. Mda, sigur! Daca exista un domeniu in care femeile mint nu mult, ci al dracului de mult, acela este sexul.
Putine femei au curajul sa spuna lucrurilor pe nume atunci cand ceva nu merge bine in relatia intima. Cele care mint, o fac pentru ca au invatat un lucru: ca nu suportam sa fim criticati cand vine vorba de sex. Noi nu dramatizam nici o situatie la fel de mult ca femeile, cu exceptia sexului. Orice neajuns intr-o relatie ni se pare foarte usor de indreptat, insa cand reprosurile ei vizeaza performantele noastre sexuale, parca a venit sfarsitul lumii.

Ca foarte multe femei simuleaza orgasmul, stie toata lumea. Ne uitam urat la o femeie care recunoaste acest lucru, dar vina e si a noastra, pentru ca reactionam prea urat la critici. Ca nu exista metode prin care sa-ti poti da seama 100% daca a simulat sau nu, iar e foarte adevarat. Am auzit multi tipi afirmand cu ingamfare ca ei cunosc toate semnele si ca nu pot fi pacaliti, starnind astfel zambetele femeilor din jur. Nu trebuie sa ne facem astfel de ambitii cu ele, pentru ca pierdem din start. Nu toate femeile prezinta aceleasi semne si nu toate se manifesta la fel. Un simplu geamat poate fi expresia unui orgasm foarte profund, iar un recital intreg de tipete poate fi doar o simulare.
Intr-o relatie de durata, sunt alte semne, foarte usor de observat, care iti spun daca partenera ta este multumita de viata voastra sexuala.
In primul rand, dispozitia ei generala. Femeile satisfacute sexual sunt, de regula, mai bine dispuse, mai rabdatoare si mai relaxate. Nu degeaba spunem despre o femeie isterica lucruri de genul „e ne…satisfacuta”.
Apoi, disponibilitatea ei sexuala. Daca nu e satisfacuta, te va refuza foarte des si va prefera gesturilor senzuale pe cele de tandrete. Daca e satisfacuta, va lua adesea initiativa, sau va reactiona foarte repede atunci cand o abordezi tu.
Femeile nu sunt zgarcite cu laudele, asa ca, daca nu auzi niciodata o apreciere pozitiva din partea ei vizavi de calitatile tale de amant… inseamna ca, in viziunea ei, nu e cazul.
Incearca sa observi putin cum se uita prietenele ei la tine. Femeile isi spun, cu detalii sau fara, despre multumirile si nemultumirile lor sexuale. Daca prietenele ei se uita cu admiratie la tine, n-ai de ce sa-ti faci griji.
Unele femei incearca sa-si comunice nemultumirea prin aluzii mai delicate. O revista lasata, asa, intamplator, deschisa la pagina de sex, cu un articol pe tema, ce sa vezi, controlului ejacularii, de exemplu. Sau : „prietena ma cea mai buna are niste probleme sexuale cu iubitul ei…” Daca prietena ta foloseste o astfel de metoda, trebuie sa apreciezi acest lucru, pentru ca incearca sa gaseasca o solutie problemei care o deranjeaza si, in acelasi timp, sa-ti menajeze sentimentele.
 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole