Irinel Columbeanu salivand la o blonda

Irinel Columbeanu salivand la o blonda

Miliardarul si-a gasit o preocupare placuta pana la aparitia nevestei
Ca sa nu mai lase loc la interpretari de genul celor cu „viata mondena separata”, Iri si Moni s-au afisat impreuna la Bucharest Fashion Week, cu to11ate ca au venit separat la eveniment. Miliardarul s-a asezat in sala, in primul rand, iar pana la inceperea prezentarilor de moda nu a avut timp sa se plictiseasca. O blonda apetisanta a reusit sa-i capteze atentia lui Iri, acesta fixandu-si privirea asupra ei minute-n sir.
Spre deosebire de alti ani, Moni Columbeanu a venit la munca impreuna cu Irina. Tanara mamica si-a luat fiica la pregatirile specifice de dinaintea intrarii pe podium, insa nu a uitat sa o hraneasca in culise. Pe langa soferul Voicu, care s-a jucat cu fetita Columbenilor, sotia lui Iri si-a luat, ca ajutor de incredere, o amica in grija careia a lasat-o ulterior pe Irina. Linistit ca fetita lui e pe maini bune, Irinel a uitat complet de aceasta in momentul in care, la doar cativa centimetri de el, si-a facut aparitia o blonda apetisanta.

Fara sa tina cont ca e in public, lui Columbeanu i-au scapat ochii in decolteul fetei. Imbracata intr-o fusta minuscula si o bluza transparenta, care ii lasa sutienul la vedere, blonda a ajuns in vizorul lui Iri in momentul in care s-a lansat intr-o discutie cu o persoana aflata in spatele acestuia. In timp ce tanara se apleca sa ia un anumit obiect de la interlocutorul ei, sotul Monicai a studiat indeaproape sanii domnisoarei. Chiar si dupa ce tanara a incheiat dialogul si s-a indreptat spre iesire, sotul Monicai a continuat sa o urmareasca indelung cu privirea.

Si-a aplaudat consoarta

La putin timp dupa acest episod, doamna Columbeanu si-a facut aparitia pe podium intr-o tinuta foarte sexy, care ii punea in evidenta bustul siliconat si picioarele. Ca sa dreaga busuiocul, miliardarul si-a revizuit imediat comportamentul si a punctat momentul, in care sotia lui s-a aflat pe podium, prin aplauze repetate. Dupa ce si-a terminat munca, Moni s-a asezat in public, langa Irinel, cei doi incercand sa pozeze intr-un cuplu fericit.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole