Ion Tiriac Jr. si Ileana s-au casatorit – nunta intr-un cort imens la studiourile Media Pro din Buftea

Ion Tiriac Jr. si Ileana s-au casatorit – nunta intr-un cort imens la studiourile Media Pro din Buftea

Ion Ion Tiriac si sotia sa Ileana si-au unit destinele si in fata lui Dumnezeu. Nunta religioasa a fost tinuta la biserica din Satnoieni, din Calarasi, iar petrecerea a avut loc intr-un cort imens la studiourile Media Pro din Buftea.ion-tiriac-jr-si-ileana-s-au-casatorit-nunta-intr-un-cort-imens-la-studiourile-media-pro-din-buftea

In acelasi timp cu nunta, a avut loc si botezul celui de-al doilea baiat al lor, Nicholas Noah, potrivit Libertatea.

Potrivit unor surse, inainte cu cateva zile de eveniment, mai multe echipe specializate in dezinsectie au stropit fiecare centimetru al zonei in care urma sa aiba loc nunta cu substante impotriva insectelor.

Rochiile miresei au fost marca Razvan Ciobanu. La biserica Ileana a imbracat o rochie alba, lunga, dreapta, iar la petrecerea de dupa cununia religioasa a purtat o rochie verde.

Chiar daca nunta religioasa a avut loc in Romania, unele obiceiuri nu s-au tinut. De exemplul, mireasa nu a fost furata, dupa cum spune Ilie Nastase. „N-am stat foarte mult, ca eram cu cei mici. La 10.00 am plecat. N-a furat-o nimeni! Cine s-o fure?! Pai, Tiriac e prea batran… Singurul care putea sa fuga cu ea eram eu, dar a avut noroc ca am plecat devreme”, a spus Nastase.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole