Invata sa dansezi erotic – fi sexy dansand

Invata sa dansezi erotic – fi sexy dansand

O lenjerie fina si sexy, un mers frivol, sunt deja suficiente lucruri pentru a innebuni o buna parte dintre barbati! Unele dintre noi femeile au cunoscut deja stimulii pasiunii – un colier lung din perle, un eventai din pene, muzica, insa azi descoperiti dansatoarea senzuala din voi de fiecare data cand aveti ocazia. dans-erotic1Daca nu va simtiti in forma, exersati in fata oglinzii: imaginati-va iubitul, ochii sai plini de dorinta admirandu-va dansul. Pregatiti decorul: muzica, lumanari si sampanie. Nu uitati o lenjerie fina si cu gust care sa va scoata in evidenta formele corpului. Invitati-l pe iubit sa danseze si apropiati-va de el si lasati-va mainile sa-i lunece pe spate, pana la fese. Impingeti-va usor bazinul spre al lui si continuati sa dansati aruncand bikini si apoi sutienul. Mangaiati-i pieptul dezgolit cu sanii si lipiti-va unul de celalalt si leganati-va in ritmul muzicii pana cand erectia va deveni insuportabila.
In fata sau in spatele lui, ridicati-va, rand pe rand tot ce va acopera, pentru a-i oferi privirii, pentru cateva secunde, privelistea ” scrinului cu bijuterii ”. Aplecati-va din cand in cand suficient pentru a-i darui placerea unei mangaieri furtive. Ati putea condimenta dansul machiindu-va buzele cu un rosu intens: ruj de buze sau fard. Puteti chiar sa-i permite-ti sa asiste la sedinta de machiaj… Un numar impudic si teribil de excitant! Umpleti-i narile cu abundenta de parfum de mosc, impodobiti-va cu multe esarfe de matase si incepeti dansul celor sapte voaluri. Languros, ridicati-va fiecare esarfa, una dupa alta: asezati-le intre bratele voastre intinse deasupra capului, apoi lasati-le sa va lunece pe fata, mangaiati-va sanii, soldurile si interiorul coapselor, apoi aruncati cu ele in sultanul vostru contemplativ.


Nimic altceva decat un bikini de culoare rosie din lycra nu va putea sa trezeasca vampirul din voi, imaginati-va ca oferiti un spectacol dansand pe bar in fata unei multimi delirante, pe culmile dorintei. Cu ochii fixati pe un public captiv, va veti arunca lenjeria dezgolindu-va sexul. Ca si intr-un club de noapte, iubitul e asezat pe un scaun in timp ce voi va rotiti in jurul lui la mica distanta. Iata ocazia potrivita de a va simti pe jumatate zeita si pe jumatate femeie usoara. Interziceti-i sa va atinga si treziti-i dorinta prin miscari. Faceti-va loc pe genunchii lui, el e imbracat, si leganati-va soldurile inainte si inapoi prin mangaieri usoare de dute-vino cu muntele Venus. Daca incearca sa va dezbrace mangaindu-va, loviti-l usor peste mana. Cum zicea inteleapta nora a lui Pitagora: „O femeie care se culca cu un barbat trebuie sa se debaraseze de modestie la fel ca si de fusta.”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole