Infidelitatea sotului

Infidelitatea sotului

Relatiile extraconjugale reprezinta una dintre problemele majore cu care se confrunta orice cuplu. Cand sotul are o astfel de relatie, sotia simte nevoia sa isi confrunte adversara, chiar daca nu are prea multe informatii. In acelasi timp, sotul se simte obligat sa aplaneze viitorul conflict.infidelitatea-sotului

In momentul in care au aflat ca sotul lor le insala, unele femei simt nevoia sa se razbune. Cea mai des intalnita situatie este aceea de a contacta persoana respectiva si de a-i cere sa renunte la aventura pe care o are cu sotul sau. Este acesta solutie una dintre cele mai eficiente?

Totusi, exista sase modalitati prin care o femeie poate solutiona problema infidelitatii, printr-o maniera mult mai diplomata si mai eficienta:

1. Nu judeca pana nu esti sigura ca sotul tau te insala
Inainte sa judeci femeia cu care sotul tau are o aventura, asigura-te ca stii despre ce este vorba, ca stii sigur cum stau lucrurile. Ia in calcul si posibiliatea ca, pentru a evita consecintele, sotul tau sa fi mintit spunand ca nu este casatorit. Chiar daca ea a fost cea care l-a sedus, are dreptul sa raspunda pentru faptele sale.


2. Alege o cale eficienta de comunicare
Sunt nenumarate moduri de a aborda problema, in momentul in care ai aflat ca sotul tau are o relatie extra-conjugala. Potrivit specialistilor cea mai eficienta modalitate de a discuta cu o persoana in cauza este aceea de a te intalni fata in fata. Iata si cateva dintre motive:
– o poti vedea cum este in realitate;
– ii dai ocazia sa vada „sotia reala”;
– ii poti observa gesturile si miscarile care pot sa fie sau nu in concordanta cu ceea zice;
– ai posibilitatea sa observi semne in urma carora sa iti dai seama daca minte sau nu.

3. Decide-te daca ii spui sau nu sotului
Chiar daca sotul tau iti spune despre aventura sa, ai posibilitatea sa decizi daca ii vei spune sau nu despre viitoarea ta intalnire. Daca ii vei spune, probabil va incerca sa opreasca acesta intalnire sau, de ce nu, sa mearga cu tine sa clarifice lucrurile.

4. Mentine o atitudine calma si ferma pe toata durata intalnirii
Chiar daca simti ca ai multe de zis celei din fata ta, ea nu trebuie sa vada acest lucru. Incearca sa fii calma, relaxata si comunicativa. Poarta-te ca si cum ai fi la o intalnire oficiala in care datoria ta este sa ai o atitudine sobra.

5. Stabileste motivele pentru care vrei sa te confrunti
De ce vrei sa te intalnesti si sa vorbesti cu femeia cu care sotul tau a avut o aventura? Vrei sa te razbuni? Sa iti exprimi sentimentele in fata ei? Esti curioasa sa vezi cum arata? Sau vrei sa fii cea care pune capat acestei aventuri? Daca chiar simti ca in urma acestei intalniri iti vrei pune ordine in viata, atunci pune cat mai multe intrebari si incearca sa ajungi o concluzie.

6. Decide-te daca confuntarea este o buna miscare
Este posibil ca imaginea ei sa te urmareasca toata viata, vocea ei sa iti rasune tot timpul in minte. Figura, parul, ochii ei te vor face si mai geloasa. Daca stii ca intalnirea dintre voi iti va face si mai mult rau, atunci renunta. A afla de ce sotul tau a decis sa te insele poate avea efecte devastatoare asupra casniciei. De aici pana la divort nu mai este decat un pas.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole