In 2012 radiatii foarte puternice

In 2012 radiatii foarte puternice

Toate previziunile sumbre, care dau anul 2012 ca fiind cel în care lumea se va sfârşi, ar putea avea o explicaţie ştiinţifică. Savanţii susţin că atunci s-ar putea inversa polii magnetici ai Pământului, Nordul devenind Sud, şi invers. Pe ce se bazein-2012-radiatii-foarte-puternicează această ipoteză? Un grup de geofizieni din Germania a descoperit că, de când există Terra, polii ei trec prin această schimbare o dată la fiecare sute de mii. Peste trei ani ar fi timpul să se întâmple din nou…

Analizând mostre din solul Pământului, oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că inversarea polilor s-a petrecut de mai multe ori în istoria Terrei. În ultimul milion de ani, intervalele la care s-au succedat aceste inversări au variat de la 71.000 la 125.000 de ani. Vestea proastă pentru noi e că se apropie o nouă astfel de schimbare, iar după calculele făcute de cercetători, se va întâmpla în 2012. Exact anul în care calendarul mayaş, dar şi Nostradamus au anunţat că va veni sfârşitul lumii.

Găurile din stratul de ozon vor fi uriaşe

Ce se va întâmpla atunci, mai exact, dacă polii se vor inversa? Efectele vor fi devastatoare, avertizează savanţii. Câmpul magnetic va slăbi şi se va porni o furtună electromagnetică extrem de puternică, însoţită de un val de radiaţii solare care vor afecta în primul rând omenirea – am putea fi, practic, prăjiţi! -, apoi sateliţii artificiali ai Terrei.

În plus, anotimpurile şi ciclurile naturale care depind de poziţia planetei faţă de Soare vor suferi schimbări semnificative. Profesorul Vicenzo Carbone, de la Universitatea din Calabria, vorbeşte despre consecinţe îngrijorătoare, care includ mărirea găurilor de ozon din atmosferă, modificarea nivelului oceanului planetar, căderea reţelelor de electricitate şi punerea în dificultate a păsărilor migratoare şi a mamiferelor subacvatice care se deplasează folosind polii magnetici. Deja, naturaliştii care studiază comportamentul păsărilor au semnalat mai multe cazuri de porumbei, pelicani şi egrete care s-au dezorientat aparent inexplicabil şi s-au pierdut pe drum, în Suedia şi în câteva state americane, precum California, Dakota de Nord şi Carolina de Sud.

ADN-ul uman ar putea fi reprogramat.
Cercetătorii de la Universitatea din Calabria susţin că “pe măsură ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbări la nivelul planetei, care vor provoca modificări radicale şi bruşte de climă, timpul va ajunge la zero, iar ADN-ul uman va fi reprogramat”. Teoria este susţinută de mayaşi, care au prevăzut că “sfârşitul timpului” va avea loc pe 21 decembrie 2012.

Mayaşii au prevăzut sfârşitul lumii la 21 decembrie 2012

Maya, o civilizaţie avansată, care a dispărut în secolul al XVI-lea, a conceput unul dintre cele mai precise calendare cunoscute de om. Acesta se încheie pe 21 decembrie 2012, zi în care începe alinierea soarelui nostru cu stelele din centrul Căii Lactee. Mayaşii credeau că, la acea dată, lumea noastră se va sfârşi prin foc, va apărea un nou soare şi o lume mai evoluată se va naşte. Filmul “2012”, care va fi lansat în luna noiembrie pe marile ecrane din România, este inspirat din credinţa că lumea se va sfârşi conform previziunilor mayaşilor. Pelicula prezintă cum lumea va fi distrusă de un cataclism în 2012, şi doar câţiva oameni vor supravieţui.

Articolul precedentMachiajul pentru o femeie
Articolul următorAfla de ce apare frica

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole