Idei pentru vise mai placute

Idei pentru vise mai placute

Dormitoarele noastre ar trebui sa reprezinte o evadare calma si linistita de la agitatia si presiunea din fiecare zi. Totusi, adesea stresul de zi cu zi gaseste o cale sa patrunda exact in locurile unde trebuie sa fim cel mai relaxati. Asemenea intruziune contribuie la insomnie, care poate declansa probleme serioase de sanatate. Cateva schimbari usoare pot elimina distragerile in dormitor ajutandu-te sa dormi mai bine. idei-pentru-vise-mai-placute

Combate problemele din timpul noptii tarzii cu ajutorul dormitorului amenajat ca un loc linistit pentru relaxare si somn. Incepe cu aceste 10 idei:

1. Muta televizorul din dormitor intr-un centru de distractie in camera de zi sau camera familiei. Privitul la televizor inhiba somnul adanc si odihnitor.

2. De asemenea, muta calculatorul intr-un birou sau macar in camera de zi. Scapa de stresul si grijile provocate de munca in locul unde ar trebui sa te concentrezi asupra somnului si relaxarii.

3. Teoria culorilor subliniaza ca nuantele au diferite efecte asupra oamenilor. Culorile reci, cele din partea stanga a rotii culorilor, sunt considerate potrivite pentru a crea un sentiment de relaxare. Alege una dintre ele pentru dormitor si evita culorile stralucitoare si metalizate care sunt mai mult provocatoare decat relaxante.

4. Asigura-te ca nu ai langa dormitor o camera in care se afla combine, televizoare sau alte electronice zgomotoase. Majoritatea caselor moderne nu au pereti complet izolati fonic iar zgomotele care se strecoara te pot tine treaza.

5. Alege sisteme de blocare a geamurilor usor de manevrat. Desi nu a iesit soarele, se poate strecura suficienta lumina de afara in dormitor, intrerupandu-ti astfel tiparele de somn. Este deosebit de important sa mentii camera cat mai intunecata mai ales in cazul in care programul te obliga sa dormi in timpul zilei.

6. Daca ai nevoie de putina lumina pentru a dormi confortabil, poti sa adaugi cateva lumini de noapte pentru a nu dormi cu lampa aprinsa toata noaptea.

7. Tevile zgomotoase ar putea trezi pe toata lumea din casa mai ales cand o persoana face o vizita la baie in mijlocul noptii. Sa rezolvi toate aceste probleme, mai ales in cazul in care dormitorul este aproape de baie.

8. Asigura-te ca usile si geamurile sunt solide si sigure, sa nu permita circulatia curentului sau producerea de diverse zgomote.

Articolul precedentCine se excita mai repede ?
Articolul următorCe sunt visele ?

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole